Orgazm taklidi nasıl anlaşılır?

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen kalk koskoca "board admin" orgazm kelimesinden mütevellit forum hit kassın diye gel kendi konuna yaz.

Olum bu kadar düşmeyin yaa.
Kim ne yapsın lan sizin f0rumunuzu allasen?

Orgazm kelimesi düşmek mi sizin için?
Töreleriniz ya da yetiştirilme tarzınız mı kaygı veriyor size?
Envai çeşitlilikteki konu arasından cinsellik temalı olanlara bakmamak zor değil oysaki.
Tabi yapıcı olmaktan ziyade sırf muhalefet olmak için muhalefet olmak gibi bir güdünüz yoksa.
Dünya genelinde genelinde kabul görmüş bilimsel bilgiler paylaşılabilir.
Google da en çok aranan sorular ayrıca.
Ahlak elden gidiyor imalı serzenişlerinizi mantıklı bulmuyorum o yüzden.

İyi günler

Tatava yapma admin.
Bana bilimsel milimsel kelimelerle afili cümleler kurma seni sosyoloji sözlüğü ile tokatlarım.

Önce bendeki güdüden ziyade sendeki algılama problemini irdelemek lazım.

Zira orgazm ile düşmek arasında nasıl bir korelasyon (bkz: entel kelime yazayım da millet ayştayn sansın) kurdun da böyle bir sonuca ulaştın? Forum hit alsın diye böyle şeyler yaptığınız aşikar. Tabi milletteki bu cinsel açlıktan siz de bir şekilde faydalanacaksınız, anlıyorum. Konuyu açarsın eyvallah. Buna kim engel olabilir ki zaten!? Ammaa açtıktan sonra sen, emre, onurcan gibi sırf forum hit alsın diye saçma sapan konularınıza günler sonra, aylar sonra hatta ve hatta yıllar sonra (çok konunuz var; ama bu konuya denk geldiğim için bunu baz alarak örneklendirmek istiyorum) "çoğu kadın yapıyormuş biikk bikk biikk" gibi kendi annenizin de bir kadın olduğu gerçeğinden yola çıkarak, forumdaki (vajina niye sarkar) cinsel temalı konulara yüklenmeniz fazla abazaca geliyor admin kardeş. Çok meraklıysanız hit almaya gidin p0rno sitesi açın.

Aksi takdirde envai çeşit konu dedikleriniz onun boyu kaç, kaç kilo, sabah aynı yatakta forumdan kiminle uyanmak istersin, yok bilmem neyin çekim gücü, yok atını kovalayan kovboy, yok eski sevgilisinin kankasının bacanağı ile sevgili olur musun falan filan ise onlara da diyecek lafımız oluyor aslan parçası.

Sana da iyi günler.

Tatava yapma admin.
Bana bilimsel milimsel kelimelerle afili cümleler kurma seni sosyoloji sözlüğü ile tokatlarım.

Önce bendeki güdüden ziyade sendeki algılama problemini irdelemek lazım.

Zira orgazm ile düşmek arasında nasıl bir korelasyon (bkz: entel kelime yazayım da millet ayştayn sansın) kurdun da böyle bir sonuca ulaştın? Forum hit alsın diye böyle şeyler yaptığınız aşikar. Tabi milletteki bu cinsel açlıktan siz de bir şekilde faydalanacaksınız, anlıyorum. Konuyu açarsın eyvallah. Buna kim engel olabilir ki zaten!? Ammaa açtıktan sonra sen, emre, onurcan gibi sırf forum hit alsın diye saçma sapan konularınıza günler sonra, aylar sonra hatta ve hatta yıllar sonra (çok konunuz var; ama bu konuya denk geldiğim için bunu baz alarak örneklendirmek istiyorum) "çoğu kadın yapıyormuş biikk bikk biikk" gibi kendi annenizin de bir kadın olduğu gerçeğinden yola çıkarak, forumdaki (vajina niye sarkar) cinsel temalı konulara yüklenmeniz fazla abazaca geliyor admin kardeş. Çok meraklıysanız hit almaya gidin p0rno sitesi açın.

Aksi takdirde envai çeşit konu dedikleriniz onun boyu kaç, kaç kilo, sabah aynı yatakta forumdan kiminle uyanmak istersin, yok bilmem neyin çekim gücü, yok atını kovalayan kovboy, yok eski sevgilisinin kankasının bacanağı ile sevgili olur musun falan filan ise onlara da diyecek lafımız oluyor aslan parçası.

Sana da iyi günler.

Anlıyorum.

Kontrol kalemi ile kontrol edin tepesinde ki düğmeyi dokunmayı unutmayın ışık veriyorsa gerçektir değilse değildir :D

şeyyyyyyyyy gözlerimi kapattım okumuyom :ppp çok ayıplı konular bunlar şeycim :ppp

1761376_od9d2.jpg

:D ...

Muratta öğrenceğimiz cok şey var :alkis:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri