Orgazm mimikleriyle konuşan kız

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Ağzını yayarak, mağara gibi açarak, gözünü çenesini opozit açılarla oynatarak ağdalı bir jargonla, bebeksi ses tonuyla konuşan,ağzına pide küreğiyle vuralası kız​

Ceyla Buyukuzun'un spor haberlerine bakarken yaziyi okudum orgazm kiz kafamda canlanamadi agjfafjsym

muhtesem bir tarif Allah buda komik bugun iyi eyleniyorum :D

Lynx emegine saglık

Bu benzetmeyi de ilk defa duyuyorum.

Nasil oluyomus o :T:

Aşırı sıcaklar için kullanılar gavur a*ı gibi yanmak benzetmesinden beri duyduğum en tuhaf benzetme.

İlgili hareketlerin Orgazm mimiği ile mukayese edilişine şaşırdığım bir başlık. Yine de örnek olarak Bahar Candan diyebilirim.

Tatlı olduğunu zanneden ama mala benzeyen tipler.

Yayvan ve yavşayan tiplerdir ki, entellektüel olduklarını sanırlar.

orgazm mimikleriyle konuşan kız,
dar kot pantolon giyen kız,
ilk buluşmada sevişen kız kadar taş düşsün başınıza. erkek milleti olarak harikayız zaten. bütün gün işimize gücümüze bakıyoruz. hareketlerimiz oturuşumuz yolda yürüyüşümüz süper. ama kızların işi gücü fantezi. artık bu tip konular görmekten bıktım. hiç düşünmüyor ya da empati kurmuyoruz. söz konusu sizin kızınız, kız kardeşiniz ya da anneniz olduğunda kıçlarınızı yayıp o iğrenç parmaklarınızla gösterip salyalar akıtabilecek misiniz?

Benzetmeyi hoş bulmadım ama hoşlanmadığım tiptir.
Trt spikeri gibi konuştuğumdan .p

İlgili davranışın son derece itici olduğundan bahsetmiştim oysa, tahrik edici olduğundan değil.

Erkeğe ve kadına apayrı standartlar. Ne hoş ama.

Buyur ballarım, buyur tatlışlarım, ne vardı?

Anlatın, dinliyorum.

Bu forumda cinsiyetçilik yapacak en son kişiyim belkide.
Cümlemde erkekler daha üstün, tüm haltı kadınlar yapıyor tarzında bir mana içeren kelime olduğunu da sanmıyorum.
Benzetme örneği olarak 'orgazm' kelimesi geçti diye cellalleniliyorsa öcü gözüyle ya da aşağılık bir durummuş gibi değerlendirdiğim bir eylem değil belki de o yüzden abes gelmiştir.
Herkes istediği yerden çekmiş, fazla açıklamaya gerek yok bence xd

Bahar Candan'ın tarifinin yapıldığını düşündüğüm, kısmen gerilime neden olmuş başlık.. Niyet önemli, sözlerin arkaplanı önemli.. Yazan önemli yani, yazan.. Ve başlık yazarı da cinsiyetçilik yapacak birine pek benzemiyor açıkçası.. yani fazla yüklenmemek gerekir.. :hi:

(Not: Fırıncı küreği kısmına tamamiyle katılıyorum.. :u3:)

Geri