Organik hit nedir

Konu sahibi son olarak 2702 gün önce görüldü
Organik hit çalışmaları var olduğundan bu yana bir kez bile denemedim. Her ne kadar bana mantıklı bir işlem olarak gelmese de, olumlu ve olumsuz yorumları çokça duydum. Çalışmanın isminin organik olması acaba bu çalışmanın gerçekten organik olduğunu gösterir mi? Google organik kavramını birçok açıdan kontrol edebilecek kadar gelişmiş bir yazılımdır. Bu sebeple ziyaretçilerin, davranışlarını yapay veya organik olarak çok iyi analiz edebilmektedir. Şüphelendiği bazı durumlarda bu çalışmaların doğallığını kontrol etmek için beklenmedik hamlelere de başvurabilmektedir.
Site ziyaretlerinin organik olması çeşitli kriterlere bağlıdır, bunlardan bazıları aşağıdaki gibidir;

• Ziyaret kaynağı (doğrudan giriş, yönlendirme, kelime araması)
  • Sitede kalma süresi
  • Sitede gezilen sayfa sayısı
  • Ziyaret alınan sayfa çeşitliliği vb.
Seo İçin 5 Altın Kural

Doğallığın en büyük kriteri olan çeşitlilik, ziyaretçi girişleri için de geçerlidir. Tüm ziyaretleri anasayfaya olan veya sadece doğrudan giriş yapılan siteler ne derece doğal olabilecektir. Bu sebeple bu kriterlerde çeşitlilik sağlanmadan yapılan organik hit aslında yapay ve zararlı olmaktadır. Diğer bir husus da, aslında bu kriterlerin çeşitliliği sağlansa bile zaman içerisinde farklılık gösterebileceğidir. Örneğin 1. Sıradayken aldığınız yoğun organik hiti Google test etmek isteyerek sizi 5. Sıraya geri çektiyse, aynı düzeyde hiti göndermeniz durumunda şüphesinde haklı olduğunu görerek cezalandırabilecektir. Dolayısıyla sitenin sıralamalarındaki değişiklikleri kontrol ederek o kelimeden sağlanan hitlerin de eş zamanlı arttırılıp azaltılması gerekmektedir. Bir başka kriter de, sektöre göre hit yoğunluğunun farklılaştırılmasıdır. Ziyaretçi gönderilen kelimenin genel arama hacimleri göz önünde bulundurularak mantıklı oranlarda ziyaretçi girişi sağlanmalıdır. Aynı zamanda ziyaret sayılarındaki ani iniş ve çıkışlar da bir o kadar göze batmaktadır.
Organik hit çalışmalarının tam organik olabilmesi mümkün olsa da, bunların sürekli takip edilerek eş zamanlı yeni düzenlemeler yapılmasının zorluğu bu çalışmayı riskli sınıfa getirmektedir.

iyi günler arkadaşlar.

web sitenizi google de daha üst sıralara getirmek için organik hit programı var. hemen kurun ve siteniz yükselmeye başlasın.

Google dan web sitenize %100 Organik Hit ve Tekil Ziyareti Salayan, Google, Yahoo ve Bing Arama Motorlarn Destekleyen lk ve Tek Program Artk Hizmetinizde

ücretsizdir, ancak daha çok hit istiyorsanız kredi almalısınız. ama ben şimdilik kredi kazanıyorum, yani ücretsiz tarafından gidiyorum. Sizede ilk başta böyle yapmanızı istiyorum arkadaşlar. ileride ücretli paket alırsınız.

program benim değil, ben sadece memnun kalan ve arkadaşlarıma tavsiye eden bir kullanıcıyım. keşke benim olsaydı bu program :)

programı indirdikten sonra kurup çalıştırıyorsunuz, sonra üye ol diyorsunuz. Orada isim ve iletişim kısmını girdikten sonra aşağıda bulunan referans kısmına "alper198" yazıyorsunuz. yani sizi bu programa davet eden kişi olarak benim kullanıcı adım. sonra devam ediyorsunuz.

ondan sonra yeni sitenizi eklemeye geldik. yeni web sitenizi ve anahtar kelimelerinizi yazıyorsunuz. kaydet diyorsunuz. belli bir zaman sonra onaylanacaktır siteniz. o esnada siz kredi kazanmaya başlayın, biraz biriksin. lazım olacak krediler.

program açık kalacak ve bol bol kredi kazanacaksınız. biriken bu kredilerle de sizin sitenize insanlar gelecek. unutmayın bu hitler rastgele değil, organik. yani sitenizi üst sıralara yükseltmek için çok faydalı. kimileri faydasız diyor ancak ben denedim ve çok büyük faydasını gördüm.

sitenize anahtar kelime eklerken birkaç tane ekleyebilirsiniz. ancak ben bir tane anahtar kelime öneriyorum. çünkü bu şekilde daha çok etkisini görüyorsunuz.

başkada birşey aklıma gelmiyor.

Organik Hit Programı?

Peki Bu Organik Hit Programınız Veya Programlarınız, Googleye Kelimeyi yazıp o Siteye Giriyormu?
-Cevap : %100 Hayır
-eee Ne Yapıyor?
-Cevap : %100 Direk Web adresinizi Yazıyorsunuz Hit Sağlıyor
-Hmm Güzelmiş Google Çokmu Seviyor Böyle?
-Cevap : Tabikide Hit Gelince Alexa Ve Googlede Yükselmenizi Sağlıyor
-Milletten Duyma 80 Senelik Saçma Hikayelerle Çocuk Uyutma Masali Gibisiniz.
-Cevap : Nasıl yani?
-Google Enayi'diya ; Filtreye Girince öğrenirsiniz. ;d

İnanmayın Arkadaşlar Bu Tür Programlara Yalandan Başka Bişey Değil.

Geri