Organ bağışı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü

Organ bağışı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Doğru buluyorum ve bağışlamayı düşünüyorum

Kullanılan: 18 54.5%
  • Doğru buluyorum ve Organ bağışında bulundum

Kullanılan: 5 15.2%
  • Doğru bulmuyorum ve bağışlamayacağım

Kullanılan: 2 6.1%
  • Doğru buluyorum ama bağışlamayacağım

Kullanılan: 8 24.2%

• Kullanılan toplam oy
    33
Tabi ki doğru buluyorum ve bağışlamayı düşünüyorum ..

Organ bağışından sonra mutlu olan aileleri görünce kendimce bundan büyük eser bırakılamaz diyorum.Öylesine çaresiz ve umutla bekleyen insanlar var ki.Onların yerinde bizde olabiliriz.O yüzden organ bağışı hayat kurtarır diyorum.

Doğru buluyorum bağışladım kağıt üzerinde ayrıca ailemi de tembihledim organlarımı bağışlayın diye. Çünkü ben ne kadar bağışlarsam bağışlayayım son söz ailemin.

Tüm cevapları okudum ve Shinigami benden önce dile getirmiş hislerimi.
Doğru bulup,bağışlamamak nasıl bir çelişki ben pek anlayamadım.
Doğru buluyorum elbette ve bağışlamayı da düşünüyorum. Ufacık bir umuda sarılan o kadar çok çaresiz insan var ki,kendimizi onların yerine koyup öyle düşünelim.

Doğru buluyorum ve bağışlamayı düşünüyorum

Kişi eğer sağlığında bağışlamamışsa, bağışı yapacak 1. derecede yakını için zor bir karar. Bir yandan kadavranın parçalanması diğer yandan birinin yaşamının bu organ bağışına bağlı olması.

Allah herkesin yardımcısı olsun. Gerçekten zor! :(

Doğru buluyorum, bağışlayacağım fakat;
Sırf bağışladığım için bana gereken müdahalenin yapılmamasından çekiniyorum açıkçası. Belli olmaz türlü türlü insan var belki komaya girerim ve sırf bağış kartım var diye ve uyumlu olduğu için fişimi çekcekler nerden bilcem. Bu yüzden biraz tereddütteyim fakat, bildiğim kadarıyla bağışın olması için hastanede beyin ölümümün gerçekleşmesi gerekiyor yani yolda ölmezde hastanede tamamen beyin ölümüm gerçekleşirse ailemin haberi var zaten bağışlamaları için onlara soracaklar. Ama tabikide bağış kartı alacagım tabi ne zamn olur bilmiyorum

Ciger bitik kalp tekliyo dalak şişik böbreklerimden şüphelrim var bağışlayamam

Düşünmüyorum, karar verip bağışladım.

Gözlerimi bağışlayacam ben.
birisinin görmesini sağlamak ne kadar mutlulukk.

Doğru buluyorum ve Organ bağışında bulundum.( hemde tamamen iç ve dış tüm organlar gerekirse testler yapıp bilim yolunda bir kaç bilgi bulsalar bile sevinirim )

Tertemiz hepsi, bağışlarım. Öldükten sonra birilerinin işine yarasın, gömünce ne olacak.

Doğru buluyorum ve bağışlamayı düşünüyorum.

Ben öldükten sonra ne işe yarayacaklar.

Başkalarına umut olsun yaşasınlar.

Geri