Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç bir kişi ya da kuruma bağış yapmayacağım. Belki bencillik belki de başka bir şey sayabilirsiniz. Benim olan bir şey ben ölünce de benimle beraber olacaktır. Ben kendim ve bütün organlarımı toprağa bağışlayacağım. İhtiyacı olacak birisi için de üzgünüm sadece bu kadar.
İslamiyetin organ bağışına en ufak bir engeli yoktur. Aksine desteği vardır. O meşhur ezberi tabular hurafeden öteye geçmez. Ben de bağışlamayı istiyorum. En kısa zamanda resmiyete kavuştururum diye düşünüyorum.
Verdiğim kanınn birinin ya da birilerinin hayatının kurtulmasına sebep olduğumda ki mutluluğumu kimse veremez bana.
Ben öldükten sonra varsın bedenim başka bedenler de can bulsun.
Bundan daha güzel ne olabilir ki.
Bugün hastaneye gittigimde danismann oldugu yerde surekli kayan bi yazi dikkatmi cekti organ bağişi hayat kurtarir neden dedm olmasin bir hayat son bulrken diger hayat can buluck izne bile gerek yok hrkesten alinmali bence/B]