Orantısız Büyüyen El Hastalığı..

Konu sahibi son olarak 314 gün önce görüldü
Hindistan'da yaşayan Muhammed Kaleem isimli 8 yaşındaki erkek çocuğu zor bir hastalıkla mücadele ediyor.

1.jpg

Vücuduna oranla elleri hızlı ve farklı büyüyen 8 yaşındaki çocuğa köylüler 'şeytanın oğlu' diyor.

2.jpg

Aile olarak çocuklarının hastalığını kabul eden aile bu zamana kadar tedavi isteklerini geri çevirmişti.

3.jpg

2014 yılının sonunda en azından ellerinin daha fazla büyümemesi ve eklemlerini daha iyi kullanabilmesi için 8 saatlik bir operasyon geçiren Muhammed Kaleem artık kendi işlerini daha rahat yapabiliyor..

4.jpg

Bir eli kemikleri ile beraber düzeltilen çocuk artık kalem tutup okula gidebilecek..

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

. alıntı .
8nlX5Q.jpg

Allah yardımcısı olsun çok zor bir durum.

Bu tip şeylerin çoğu zaman Hindistan'da olmasını arastiricam merak ettim. Acaba iklim veya genetik kalıtsal durumlar mi? Daha once hiç aklıma gelmemişti.

Ve ailenin tedaviyi reddetmesi cehalet...
Allah yardımcısı olsun.

Bu tip şeylerin çoğu zaman Hindistan'da olmasını arastiricam merak ettim. Acaba iklim veya genetik kalıtsal durumlar mi? Daha once hiç aklıma gelmemişti.

Ve ailenin tedaviyi reddetmesi cehalet...
Allah yardımcısı olsun.
ingilterede de çok fazla var aslında sakatlıklar. neden acaba cidden

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

merak ettim yaww xdd

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Gülücük koyunca Gülesim geliyo 2 dk ciddi olamıyorum jfjcj

Şehirlerin insanların yaşam biçimini de etkilemesinden dolayı bi takım çevresel faktörler sonucu genetigi etkiledigi (tam olarak bundan emin değilim bu uzun bir zamana da yayılabilir )
insanlar üstünde etkisi var.

Allahım, bana verdiğin sağlam ve eksiksiz vücuttan sağlık ve sıhhhatten dolayı sana teşekkür ederim.

Elhamdulillah.

işte kerçek pir mü'min! pöyle bir trajedi karşısında pile,'' ohh god,realy thanks for giving me the perfect body'' diyebiliyor.ağladım..çok ağladım danidolar :(

Hemen dinsel bir tanı koymuşlar,''şeytanın oğlu'' diye,hiç kaçmaz zaten bu tarz şeyler.
Allah sağlık versin,çok zor bir durum.

Geri