Oral Sadizm Nedir?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Ne Nedir?
Psikanalizde, saldırganlık dürtülerinin ya da sadistik cinsel doyumun ağırlıklı olarak ısırma yoluyla dışavurulması. Ancak eleştiri, alaya alma, sözlü saldırı gibi davranışlar da sembolik olarak bu şekilde yorumlanır.

Oral dönemin son aylarında da saldırganlık, ısırma, çiğneme, tükürme oluşur. İnsanlarda var olan yıkıcı eğilimlerin ilk belirtileridir (oral sadizm).

sdfhjakllşşiisıoıhdkks

Bu kadınlarda da var yahu , sevişirken daha sertleş , canımı yak diye inleyen manyağını bilirim ;)

gecen ısırırım yalarım dıyen secmen oral sadistmiş o zaman

kendi canının yanmasını istiyorsa mazoşist olmuyor muydu ya

İzm'li şeyleri hiç bilmiyorum hepsi bana aynı çılgınlıkta geliyor.. İnsan psikolojisi karışık , tuhaf o verdiğim örnekteki kadın çok üst düzey bir şirkette yöneticiydi mazoşist ya da sadist (bir de oral takısı var) bilemedim ama harbiden deliydi ;)

Burada bahsedilen dönem bebeklik dönemindeki oral dönem ilk altı ayı kapsar sizin algıladığınız tarzda bir fantezi içermiyor yani cahillik yapmayalım lütfen

bence seks fantezinizi burada anlatmak yerine itiraf bölümünde paylaşın. daha fazla dikkat çekersiniz =) ulan işiniz gücünüz teşhircilik.

Geri