Oral Özer - Fan Club

Konu sahibi son olarak 3517 gün önce görüldü
En sevdiğim fotosu < 3
images

Bu sitenin admini modu nerde ????
Uyuyor mu..
Ayrıca oral şu an Yeni dizisinde Setde..
Bizler gibi internete harcayacak vakti mi var ki
burda gelip, Fotolarını paylaşsın.. :haha::haha::haha:

Bi hayranım olarak paylaşmam,
neden bazı şahısların gücüne gidiyor

Ben burda emek verip paylaşıyorum,
bari emeğe saygınız olsun..

Alaycı üslupda mesajlar..
çok yazık.. Komik mi olduğunuzu zannediyorsunuz acaba ??

Bazılarının gücüne gitsede,
Size inat paylaşıcam !

1.jpg

---
2.jpg

---
3.jpg

---
4.jpg

---
5.jpg

---
6.jpg

---
7.jpg

---
8.jpg

---
9.jpg

abla bizde severiz oralı niye kızıyonki .p hem ben bir sürü film tadında dizisini seyrettim tek fanı senmisin.

Bu mesaj Ayfon altıes atmışdört cigabayt sipeys gıreyden yollandı (3450TL Tofaş parası)

Dalga amaçlı bu konuya mesaj yazmayın arkadaşlar.

Niye dalga geçelim ki arkadaşlar dalga geçen oralı göremesin :hıh:

Bende paylaşım yapıcam yasak değildir heralde ? Fotoşokum kötü ama elimden gelen bu bende sevgimi böyle göstermek istiyorum

VaBJzq.jpg

nMyqN1.jpg

v5yBNO.jpg

Onun adı Oral
Ralli arabası var
Adam bildiğin kral
Leblebi gibi burnu varrr

Özellikle duruşu ahh orall
Zengindir onun yüreği
Elin adamı nerden bilsin değeri
Rica ediyorum geçmeyin espiri.

Akrostişçi Jose.
Devamı gelecek inşallah bu mert adam için.

İnsanların birilerine karşı duyduğu sevgi boyutu herkeste aynı olmayabilir arkadaşlar. dusselleri hassas bir hanım üyemiz...
zararsız bir sekilde gelip paylaşımını yapıp gidiyor...
bir iki kez bu konu ile ilgili konuşmuştum kendisi ile ve üzüldüğünü düşünüyorum konusundaki yorumlarınıza.

Sevgili Bella konuya ilk yorumum üşenmeden o kadar resmi shoplayıp paylaştığı için helal olsun dememdi.Kesinlikle dalga geçer bir tavrım yoktu aksine takdir etmiştim. Lakin kendisi buna karşılık pm atıp bir hayli atarlı şekilde gereksiz mesaj yazmayın ????? deyince bu şekilde bir tavrı hakettiğini düşünüyorum. Üslubunu düzeltirse eğer daha hoş olur benim kendisiyle bir sorunum yok olamaz da.

Rose.cum yok canım ben genel olarak fikir beyan ettim. Arkadasa daha önceki zamanlarda da böyle şeyler yazılmış ondan sanırım bu tutumu...
dusselleri dilerseniz konuyu kişisel sayfanız bölümüne taşıtın böylece sayfa sadece size ait olur dilediğiniz gibi paylaşım yapabilirsiniz. Daha önce de hatırlarsanız pm ile konuşmuştuk bunu. Eski nickim kırmızı...
Emre yardımcı olacaktır bu konuda sanırım.

Geri