Hiç denemedim varmı deneyen ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu konuyla ilgili komik bir hatıram var, bir ara paylaşayım sana@ArifÇ.
Baba, senin tez konun bu değil miydi?
Ne zamanbu konuyla ilgili komik bir hatıram var, bir ara paylaşayım sana
ya yemin ederim hissediyor musun nedir , ne zaman konu denk gelse yazıyorsun , tam bir terazi sinsiliği kdjlhasnNe zaman
valla ben bile düşünemedim kayınçoo ahdaşskldhArif i o halde düşünemiyorum.. djdkrh
Zaten batmişiz kayınçovalla ben bile düşünemedim kayınçoo ahdaşskldh
ay hiç girme o konuyaZaten batmişiz kayınçoyine aklıma geldi..
Valla denk geliyorrr sjxjdj ben ve sinsilikk aslaaaaaaya yemin ederim hissediyor musun nedir , ne zaman konu denk gelse yazıyorsun , tam bir terazi sinsiliği kdjlhasn
tabi canım seni bilmez miyim ldkahşdklaValla denk geliyorrr sjxjdj ben ve sinsilikk aslaaaaaa
Sen ne ara yönetici oldun sinsii yılan zjdhjxdtabi canım seni bilmez miyim ldkahşdkla
Plesk dedi ki içimizden birisi yönetici olsun, Arif seni önereceğim kimse anlamaz o işi bana bırak halledeceğim dedi, ben de kabul ettim.Sen ne ara yönetici oldun sinsii yılan zjdhjxd
Hımmm casusss seni xdPlesk dedi ki içimizden birisi yönetici olsun, Arif seni önereceğim kimse anlamaz o işi bana bırak halledeceğim dedi, ben de kabul ettim.