Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gel yavrum demez. Diyemez. Dili tutulacak çünkü… Hebele hübele ya hak…Hayır rus bir hatun gelip mrt abiyi öpse aniden destur deyip innasabirn mi dicek gel yavrum demezse insan değilim ya
şşş gel buraya çabuk admin görmeden.gidin yatak odasinda öpüsün
sagda solda ulu ortalikda öpüsüpde milletin zorla ahlaki sinirlerine dokunmayin
Ahlaki sinirleri dediği milletin libidosunu yükseltmeyin demek istiyor SjsjsjGel yavrum demez. Diyemez. Dili tutulacak çünkü… Hebele hübele ya hak…
BENİ AZDIRMAYIN KARDEŞİM demek istiyor.Ahlaki sinirleri dediği milletin libidosunu yükseltmeyin demek istiyor Sjsjsj
Zorla biraz daha SjsjsjBENİ AZDIRMAYIN KARDEŞİM demek istiyor.
Mert reyiz almanyada public sex çok yaygın, sinirlerin zıplamıyor, tam tersine izlemek hoşuna gidiyor demek ki, gelip iç anadolunun köyünde dinine ve mezhebine uygun yaşamıyorsun?gidin yatak odasinda öpüsün
sagda solda ulu ortalikda öpüsüpde milletin zorla ahlaki sinirlerine dokunmayin
Mert reyiz almanyada public sex çok yaygın, sinirlerin zıplamıyor, tam tersine izlemek hoşuna gidiyor demek ki, gelip iç anadolunun köyünde dinine ve mezhebine uygun yaşamıyorsun?
Ya sana soran olmadı cinsel hayatını ahahhahaha, ne işin var gayrimüslim memlekette diyorum, ahlakın bozuluyor boşu boşuna, geç canım anadolumun bir köyüne dönba ba ba olayi dini ve mezhep konusuna getirdi madem öyle dedin ohalde cevapla
biz türklerin ahlakinda kültüründe mezhebinde varmi öyle rasgele herhangi bir toplumda öpüsmek
kültür din ahlak acisindan bakinca bizde böyle birsey zaten yok
bana gelince ben eve kapatmayi tercih ediyorum daha rahat
Ya sana soran olmadı cinsel hayatını ahahhahaha, ne işin var gayrimüslim memlekette diyorum, ahlakın bozuluyor boşu boşuna, geç canım anadolumun bir köyüne dön