Öpüşme Sahnelerini Artık Bilgisayarlar Yapacak

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kültür ve Sanat (Arşiv)
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyayı etkisi altına alan corona virüsü nedeniyle iptal edilen dizi ve film setleri de yeniden başlama kararı aldı. Ama artık hiçbir şey eskisi olmayacak. Öpüşme ve sevişme sahneleri bilgisayarda yapılacak, kimse kimse ile yakınlaşmayacak, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilecek...
1591615351592.png

Corona virüsü salgını nedeniyle ertelenen tüm Hollywood yapımı dizi ve film setleri 12 Haziran’da start veriyor ama yeni normalleşme döneminde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Özellikle öpüşme ve sevişme sahneleri yapılmayacak… Alınan yeni bir kararla senaryoda yer alan öpüşme ve sevişme sahnelerinden bundan böyle oyuncular rol almayacak, bunun yerine bilgisayarla hazırlanan efektler kullanılacak.
Ayrıca setler başlayınca oyuncular dahil olmak üzere tüm ekibe corona virüsü testi yapılacak. Oyuncular ve set ekibi birbirine yaklaşmayacak, yaklaşmalarını gerektiren sahneler çekilmeyecek. Herkeste dezenfektan bulunacak ve sık sık ellerini dezenfekte edecekler. Hazırlanan 22 sayfalık yönetmeliğe göre oyuncuların çekim öncesi provaları devam edecek. Ama özel pleksiglas korumanın ardından gerçekleşecek.
alıntı​

Güler misin
Aglar misin

Çok robotik olur o ya ,hissiz olur.
El ele değmeli

Algimizi bozacaklar.
Karsiyim.

Bizimkiler zaten öpüşmüyor. Değişen bir şey yok.

Tüm ekibe test yapacaklar da o ekip üyeleri hiç mi bir yere gitmeyecek? Her çekim öncesi test yapmaları gerekiyor ki bu da neredeyse imkansız.

Bence hiçbir filmde öpüşme sahnesine gerek yok, aksiyon filmi izliyorsun patatatata herkes savaşıyor öbür tarafta vuruşuyorlar​
terbiyesizler​
ne bu ya​

Çukurun bir bölümü de evden çekildi herkes kendi telefonundan çekip sonra birleştirildi diye okumuştum. Teknoloji tabiki girecek bundan sonra tüm hayatımıza o eski dönem bitti artık hayal gücü teknik bilgi ve yaratıcılık

gerçekte öpüşmüyor onlar
bilgisayar şeyi
bilgisayar

seni kime götüreyim

Coronadan vefat eden bir dayım var

Bir akşam hepimiz toplandık film izliyoruz (filmin adini hatırlamıyorum)

kar kiş kıyamet kurtlar saldırıyor insanlar da çatıdan hopluyor diğer çatiya kaçacak

erkek atladı karşi çatıya kız atlayacak atlayamayacak derken heyecanli bir sahne aşağida kurtar parçalıyor çünkü o esnada atladı kız erkeğin olduğu çatıya

atlar atlamaz öpüşme sahnesi sjsjs

Rahmetli dayım yaa

Aceleniz neydi şu telaşin arasında öpüşüyonuz hemen diye bağirmişti

sonra hepimiz güldük ama ben şimdi gözlerim dolarak yazıyorum

:'(

Nurlar içinde yat adam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri