Öpülecek en güzel yer neresidir?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
kişiye göre değişir bence. herkesin öpülecek en güzel yeri aynı olamaz ben bunu kabul etmiyorum. mesela birinde dudakları çok çekici gelirken diğerinin yanaklarında yuva kurmak isteyebilirsiniz. kimisinin sütten ak o gerdanları öpülesidir kimisinin çanakkale köprüsünden heybetli boynu... bi de öpülenin hoşlanacağı yerleri keşfederek nabza göre öpmek önemli... neyse işte zamanla keşfedersiniz. dilerim kimse ayağınızın altını öpmeyi sevmez.

kişiye göre değişir bence. herkesin öpülecek en güzel yeri aynı olamaz ben bunu kabul etmiyorum. mesela birinde dudakları çok çekici gelirken diğerinin yanaklarında yuva kurmak isteyebilirsiniz. kimisinin sütten ak o gerdanları öpülesidir kimisinin çanakkale köprüsünden heybetli boynu... bi de öpülenin hoşlanacağı yerleri keşfederek nabza göre öpmek önemli... neyse işte zamanla keşfedersiniz. dilerim kimse ayağınızın altını öpmeyi sevmez.
Bütün saydığın özellikler bi kişide toplu olsa melooo xd
Zor oluyorrr skxmdj
Ay ne bilim hiç dikkat etmedim öpün işte xd

Bütün saydığın özellikler bi kişide toplu olsa melooo xd
Zor oluyorrr skxmdj
Ay ne bilim hiç dikkat etmedim öpün işte xd
en son ellerimin arasına aldığım yanaklarından fırtlayan yerleri öpmeyi çok sevdiğim biri vardı djjhs.
hepsinin aynı yerde toplanması zor gibi yarmikim ama halledicez...

İki çatalın arası..

• Wow
Tepkiler: W
en son ellerimin arasına aldığım yanaklarından fırtlayan yerleri öpmeyi çok sevdiğim biri vardı djjhs.
hepsinin aynı yerde toplanması zor gibi yarmikim ama halledicez...
Tombişmiydiii :/
Ben öpmeme kararı aldım bantlıyacam ağzımı sjsmnxdh hallettim

Tombişmiydiii :/
Ben öpmeme kararı aldım bantlıyacam ağzımı sjsmnxdh hallettim
yok ama yanakları sıkıştırılınca poğaça gibi olup fırtlıyordu... canım benim napıyor acaba bi yazayım...
yarmagülcüm yanlış anlamazsan seni öpmek istesem dudakların yeterdi sjhjh çok güzeller maşallah... dağılalım bence. <3

Anneannemin eli.

yok ama yanakları sıkıştırılınca poğaça gibi olup fırtlıyordu... canım benim napıyor acaba bi yazayım...
yarmagülcüm yanlış anlamazsan seni öpmek istesem dudakların yeterdi sjhjh çok güzeller maşallah... dağılalım bence. <3
Başkasına öptürüyodur sjmxnjd
Ayyy bebeğim neden yanlış anlim gellll öbüşelimmmm..çatlayınnn xd

waooowww :emoji_relieved:

Şimdi bir şey yazardım da.. Anna yine vovo yapıyor, susturun şunu derler.....

Geri