Öpücük burun ayakkabı 2015

Konu sahibi son olarak 660 gün önce görüldü
Deri , rugan yada süet çeşitleri bulunan fıyat yelpazesi geniş bir ayakabı türüdür 85 tlden basladıgını soyleyebılırız.
ta%C5%9Fl%C4%B1-arkas%C4%B1-a%C3%A7%C4%B1k-%C3%B6p%C3%BCc%C3%BCk-burun-platformlu-gelin-ayakkab%C4%B1s%C4%B1-450x450.jpg

rosa-clara-dantel-bottie-tarz%C4%B1-%C3%B6p%C3%BCc%C3%BCk-burun-platformlu-gelin-ayakkab%C4%B1s%C4%B1-320x450.jpg

%C3%B6p%C3%BCc%C3%BCk-burunlu-gelin-aykkab%C4%B1s%C4%B1.jpg

rosa-clara-iki-fiyonklu-%C3%B6p%C3%BCc%C3%BCk-burun-platformlu-gelin-ayakkab%C4%B1s%C4%B1-320x450.jpg

%C3%B6p%C3%BCc%C3%BCk-burunlu-gelin-ayakkab%C4%B1-modeli.jpg

Bunun adı öpücükmüymüş kokonaların ayağında hep var bunlardan..

Aklıma yumurta topuklu ayakkabı geldi

Pardon ya konunu katletmek istemezdim şeytan dürttü ;)

3. Sırada ki ayakkabının topuk kismi turkuaz ust kismi oranj olanından 1 adet edinmistim çok rahat bunlar.

Öpücük deyince çok farklı bişey beklemiştim. Hayal kırıklığı :p

Öpücük ayakkabiyi da ilk kez duyuyorum :T: Pek hoslanmadigim stil.

rosa-clara-iki-fiyonklu-%C3%B6p%C3%BCc%C3%BCk-burun-platformlu-gelin-ayakkab%C4%B1s%C4%B1-320x450.jpg

En çok bunu beğendim.

Dantelli ayakkabıdan geçen hafta katıldığım düğünde ki gelin de vardı. Yakından hiç hoş değilmiş.

Hic sevmem ucu acik:T:
ama beyaz tenlilere yakistiriyorum.

bu modellerin dolgu topuk olanlarından bazıları güzel oluyo, ama topukluyla aram yok ne yazık ki :D

Malesef hiç giyemeyeceğim ayakkabı.
Ön kısmı dar papuçlar sıkıntı veriyor bana.

Birkaç adet var bende de bu tür ayakkabı. Buse ayakkabısı diyeyim daha ilgi çeksin bari:p

Ama tercihim önü kapalı olanlar. Onlara ne ayakkabı diyelim düşünüp hemen donecegim:p

öpücük mü konduruyoruz buraya anlamadım ben slödmflsdmflk :dusun:

hava alsın diye mi önü minicik açıyorlar yoksa öje görünsün diye mi .s

Geri