Optimum çatısında sigara içerken gelen aydınlanma

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Mal gibi AVM roofunda sigara içip d-100 karayoluna bakarken gelen aydınlanmadır. Yolun karşısı Sahrayıcedit... Olduğum yer Yenisahra. Ulan Osmanlıcada Sahrayıcedit zaten " Yenisahra" demek! Lan iki semtin adı da aynı aslında!

Bir iki sigara sonra insan E5’in yarattığı sosyolojik vaziyete yine yeniden uyanıyor. Düşünsene bir sabah uyanıyorsun ce artık Kadıköy’e bağlı değilsin… Yenisahra’nın hayata dair ellerinde kalan son şeydi bu.

Bu arada Hilltown’a gelsene ne işin var Optimum’da? Hem buranın roofu Adalar manzaralı olduğu için insan daha bir aydınlanıyor.

@glu abi ben optimuma hiç gelmem zaten. Benim kocakarının zoruyla geldim. Hiltown buranın yanında Paris

ben de ankara'da armada'yı severim... merdivenlerden inerken bastığınız her basamakta piyano sesi geliyor... ama bir aydınlanma yaşamadım henüz. fekat yaşam sokağı güzel yer... tşk

Yıllar evvel Çeliktepede de yaşadım bir aydınlanma. Yolun karşısı Levent lan. Olabilir mi böyle bir iklim geçişi

Küçükyalı sahilden görülen Avrupa yakasındaki ucubelerin adı Büyükyalı’ymış. Bu bilgiden bir aydınlanma çıkar mı?

Tabii yaaa, yalı var Küçükyalı var. Büyük de olmalı diyordum hep @glu

Ekşi sözlükte 20 sene önce konu olmuş,

Geri