Opi

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fark ettim ki bu genç arkadaşımızın başlığı yokmuş. Eksik kalmasın, üzülüyor sonra. Duygularını içine atan bir tip, geceleri ağlar falan ıhım neyse.

Severim, sayarım kendilerini. Düşünen, objektif fikirlere sahip biridir. Böyle samimi olduğum insanlara karşı övgü methiyeleri yazmayı da beceremem ben.

Özetle :

Buralar değerlenecek

Rezerved.

Yorumları ve düzgün Türkçesi ile gelir gelmez dikkatimi çeken nadir üyeler dendir kendisi. :hi:

Farklı bir yapısı var sanki. Sessiz gördüm. Nicki ilgimi çekti. Fazla tanımıyorum ama renkli bir kişiliği olduğunu düşünüyorum.

Ooo özgür bi soluk alırım.

Özgür kardeş bu oyunu benimle feedler misin?

Noob:p Lolü benden daha iyi oynuyor tamam bunu sözlüğünde kabul ediyorum daha sonra geniş geniş yorum yapmak için buralara ismimi bırakıp gidiyorum. Bu da akıllı ollu tehditli birşeyler demeye çalışmanın başka bir hali oluyor şalşd

Vay kimleri görüyorum burada.. En eski dostlarımdan birini.. Eski adminlerimizden özledik seni Özgür kardeş..

Geceleri çalışanlardan. Serkan'ın değişik tezleri var bu konuyla ilgili ama burası yeri değil.

Şaka bir yana severim, sayarım. Tavrı, nicki, yorumları hep ilgimi çekmiştir. Oyun tarzını da çok severim, ben feedlediğimde bile sükunetini koruyabiliyor mesela. :D

takip ettiğim güzel bi sayfası vardı; yazıları,şiirleriyle. daha az aktif sanki bu aralar.
üslubu hoş, takip edilesi, burda olduğuna sevindiklerimden : )

Severim : ) kedileride sever ayarıca :p pek tanımasamda karşılıklı selamlaşırdık.Buradada görmek güzel.

Avatar kalkmış,profil kapanmış...Bir yere kaybolmamışsındır umarım :T:

Birazcık tanıma şerefine ulaştım tanıdığım kadarıyla yazayım. yeri gelince fazlasıyla ciddi seviyeli birisi Opi yeri geldiğinde esprili şakacı muzip çoğu konuda ki tavırları da tamamen saygılı. Foruma renk kattığını düşünüyorum.

Dede o dede. :D

Kesinlikle tanınması, sohbet edilmesi gereken birisi.
Bulunduğu ortamlarda öne çıkanlardan, yorumları takip edilesi.

Hoşgeldi Opi :cici:

Bence görüp göreceğim en dürüst ve kibar kişilerden biri bi kere ona cok kizmistim ama sonra dusununce hak verdim. En son ki konusmamizda kendisine cok kaba ve soguk konustugum icin kendimden utaniyorum, bu da bir itiraf olsun:p siirlerini,yazilarini seviyorum. Kadinlar icin gecen gun yazdigi bir seyi okurken gulumsedim hala ayni dusunuyor olmasi ne guzel. Diego dur benim için ve hep oyle kalacak.
Sevgiler
Maria:p

Feeder noOPİ :D

Benden önce gelmiş olman benimle yarışabilecegin anlamına gelmez ayagını denk al ! Flying Brushman ! :D

Geçen yine vadide geziyoruz bir konusmaya basladık sanırsın ikimizinde burnunda kocaayak var :D Kendi sesimi duymayısım yetmiyormus gibi bu da bugulu konusmaz mı :D
Masada dansöz oynatmışlıgımız var serkan duysun diye biz göremesekte.

Ama iyi adam. Benle yarışmasa daha iyi olacakta. :D

Bir araka toplanalım serkan göremiyor zaten keremi de alıp alemlere akalım :D

Serkanla aynı kafadan birisi :p
Ah onun avatarını göz kırpan şekilde yapıcaktım çalışmalarım hala sürüyor :D
Bu arada geçmiş olsun yakışmış :p

Adam gibi top. Solo falan farketmiyor topun dibi. Helal olsun

ibne gibim puşt gibim bi şey
mqdefault.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri