❤•••••Aşk•••••❤

Konu sahibi son olarak 3649 gün önce görüldü
Hiçbir HayaLe Sığdıramadığım Tek Gerçeğimsin Sevdim İşte!! Ötesi de yoq Gerisi de...

Bir geLinciğin uykudan uyanışı gibi...Buz tutmuş bir kalbi eritir gibi...Bir akşam üstü Yeniden Doğar gibi.... ~SeNi ÇoK SeViYoRuM~

yazılış şekli ve büyük küçük harf tutarsızlığı eşliğinde başlığa aşk sözleri yazılırdı , bilmem hatırlarmısın o dönemi , sayfa içeriğin güzel ona lafım yok yanlış anlama , eleştiri değil yani yaptığım

yazılış şekli ve büyük küçük harf tutarsızlığı eşliğinde başlığa aşk sözleri yazılırdı , bilmem hatırlarmısın o dönemi , sayfa içeriğin güzel ona lafım yok yanlış anlama , eleştiri değil yani yaptığım

Anladım tamam:)

Bu şehri sevmemin Tek nedeni;Köşe Başını döndüğümde seninle karşılaşma ihtimalimdir:<3

Sen bu bedene Cemre olarak damlamadıktan sonra .. Ben Bu bedende Neyleyim....AŞK da 'SeN'. Hasret de 'SeN'. Ben de 'SeN'...

ZamaN (•SeN•) OLmayınca Geçmiyor..(•SeN•) olunca da yetmiyor >>>AŞK√

Gördüğünü HerkeS SeveR,SeN OndA KimseniN Görmediğinİ BuLaCaKSıN.EğeR GerçeK AŞK istiyorsaN Ten'e değil KaLbe DokunacaKsıN...

Biz seninle bir salkımın iki aşık üzümüyken,
Başka şişelerden şarap olmuşuz,
Başka hayatlarda harap olmuşuz..
Biz seninle bir denizin iki aşık balığı iken,
Başka sularda yüzüp durmuşuz.

Ey canımın sahibi Yar! Sen benimle olduktan sonra kaybettiklerimin ne önemi var.

Kelebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, Belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar.​

Ah sevda bahçemin tutsak çiçeği.. Ben seni oraya hapsettim. Seni hapsettim kırık bir aşk şarkısı eşliğinde. Hüzne buladım seni. Deniz meltemlerini okşayan saçlarını hapsettim kalbimin kıvrımlarına. Ordasın artık. Oradasın ve ne kadar olman gerekiyorsa.

Geri