❤•••••Aşk•••••❤

Konu sahibi son olarak 3650 gün önce görüldü
Aşk tatlı bir rüya ufak bi dünya... Gözlerde başlar, kalplerde yaşar. Aşk şiiri gibi güzel, film gibi geçer. Rüzgar gibi eser, masal gibi biter. ​<3

Seninle Başladı Sevmek Seninle Biter.Ne Kadar Dirensem de Bu "Kalp" seni özler...

Hayırlı olsun canım:=) takipteyim.

Ne bir Şarkı.....Ne bir Söz....Ne de bir Gösteriş... Olayın özü; İki kelimelik bir Söyleyiş!.. SENİ SEVİYORUM..

Yüreğimdeki gülüşün gizli sahibi !!! Ruhumdaki çiçeği besleyen toprak..Yeni bir günde yeniden doğan umudum..Yanlışlarım arasında ki Tek Doğrum..Beraberken huzur bulduğum..Kaybetmekten Korktuğum.....

​Öyle senden çok uzakta değilim°°° Görmesini bilsin gözlerin,bakışındayım..Belki sana senden daha yakın bir yerde...Çarpan kalbinin Her Atışındayım~~~

Sevdim Be! Günah Gibi Boynuma Dolansan da Sevdim...Nefesime Kilometrelerce Ötede de Olsan Bitmedin... Ölüme Eş Değer Acılar Doğursan da İçimde..Senden Ve Sevdandan VAZGEÇEMEDİM..Sadece "SEVDİM" sevdim İşte...<3

​Kimi Güzelim Der..Kimi Özelim..Ama SEVGİ Ne Özellik İster ..Ne de Güzellik...Sevgi Sadece **YÜREK** ister...

Aşk; Uyumadan Önce ki Son Şey..Uyandığın Zaman ki ilk Şeydir... Aşk; Tüm Dünya İnsanları İçinde Sana tanıdığım Ayrıcalıktır..Aşk; Aynı Okunduğu gibidir..Sesli Başlar Sessiz biter...√√√

​Bir Muammadır `AŞK`...Kimin Vicdanına Atılan TAŞ..Kiminin Fakir Gönlüne Katılan AŞ..Kimininde Gözünden Akıtılan Yaştır.. ***AŞK°°°

​Koy başını dizimin üstüne..Sen Rüyalarına daL..Bende ••Cennet Güzelliğine•• ...

Ne BiLeyim Be Sevgilim...Öyle Güzel Baktın ki Gözlerime..Sevmek DeğiL "ÖLMEK" geldi İçimden...

başlık ve içeriği görünce msn günleri aklıma geldi

Seni Düşünürken İçim Geçmiş...Severken de °°ÖMRÜM°°<3

Geri