•• Psikolojik Mükemmel Soru ••

Konu sahibi son olarak 4255 gün önce görüldü
Arkadaşlar herkesin duymaması için cevapları ister özel olarak isterseniz konunun altına yazabilirsiniz sonucu sayfanıza yazacağım zaten 2 seçenek var ya psikopatsınız yada normal :) Düşüncelerinizi bekliyorum..

Mutlu bir aileye sahip olan bir erkek eşiyle birlikte senelerce yaşıyor ve onu seviyor ve karısı maalesef ki ölüyor çocukları yok adam yalnız kalıyor karısının cenazesinde gördüğü bir bayan nedense onu büyülüyor resmen yeniden aşık oluyor ama tabi ki abes olacağından yanına gidemiyor ve cenazenin kaldırılmasıyla kadında gidiyor adam yeniden çaresizlikler içine düşüyor ve o kadını bulmak için elinden geleni yapıyor ama olmuyor sizce ne yapmalı ?

Bu cevaba göre bi insanın psikopat olup olmadığı mı anlaşılıyormuş?

Başka kadın mı yok? Baksın keyfine. :kiki: Hem karısı öldüğü gün birini beğenmesi de çok vicdansızca. :o

cenazedeki başka birini öldürürüm çünkü kadın onu tanıyo ve onun da cenazesine gelecek dememizi mi bekliyosun? lan yıl 2014 mübarek 2014.

Bence adam karısının ölmesiyle bunalıma girip halüsinasyon gördü. Eşi gömüldükten sonra hayalde gitmiş olabilir :)

Kılıcarslan bey psikolog musunuz? vereceğim cevap beni korkarım ki psikopat çıkaracak da, yetkili biri onaylamış olsun bari. :(

2 sene fen edebiyat fakültesinde psikoloji okudum dokuz eylülde fakat kendimi kötü hissettiğim için bıraktım

kılıçarslan adamı hasta etme ver şu cevabı artık.

Bence bu kadar hemen cevap verirsek diğer üyeler için ne zevki kalacak :)

sol kolumun üstüne oturmasam google'dan bakacam ya. adam kılıçarslanın viralini yapıyo

Geri