ÜSözlük Onurcan

Konu sahibi son olarak 3118 gün önce görüldü
Göz göre göre büyüyorlar arkadaş.
Kendimi yaşlı hissediyorum bu böyle olunca :d

Kimseye zararı dokunmayan kendi halinde biri.
Seviliyor tarafımca.

paylaştığı Rap şarkıları severdim. paylaşımlarından anladığım kadarıyla, içinden geldiği gibi biriydi. eskiden yetkiliydi, şimdi neden banlandığına aklım ermedi. şaşırdım.

Yine mi reklam yaptı acaba? İki forumda kendisine denk geldim ve ikisinde de banlandı. Biraz saf ve bazı açılardan olgunlaşamamış arkadaşımız pek bi muhabbetim olmadığı için iyi veya kötü diyemiyorum.

Sanatçı ve şarkıcı birisi forumdaki nitelikli üyelerden birisi boş beleş buraya gelip vakit öldürmüyor üretiyor çalışıyor paylaşıyor. Diğer üyelerde örnek olmalı kesinlikle.

Dünyanin içinde milyarlarca insan var ve denk gelebilmemiz sadece Allahin istegi ile olur öyle buralarda tanıdım çok bilgim yok hakkında fakat kalbi kendine yük olmayan kendini bu aleme adapte edememiş bir yandan neden derken bir yandan yaşamın bütün gerektirdiklerini yaşayamaya çalışan bir Onurcan.

Kalbi yüzü kadar temiz diye düşünüyorum eğlenmeye çalışan bir arkadaşımız seviyorum arkadaşımızi kendi halindeligi güzel.

Hayranıyım.
Ah be! Korumalar izin vermiyor ki bir kere dokunayım. Belki bir de imzalı foto...
Zavallı ben.

Lol

Geri