Onurcan ve Konuları

Konu sahibi son olarak 637 gün önce görüldü
Bir taktımı beş'e nefes aldırmıyor sağolsun . Konularımızı takip edicez diye atom parçalama enerjisi harcıyoruz.

onun da bi amacı var la öle demeyin o da bizim bi üyemiz .s.s

ne vereyim abime ip var vpn var proxy var. sözlüme bakıp geliyorum bi sn. :D

Adam dün gece arka arkaya açtıgı proxy konularıyla fotograf konumu 4. Sayfaya düşürdü birader..... Agshdjdjksks

Kamu spotu gibi her yerde karşımıza çıkıyor..

Onurcan sakin dur gene sen açıcaksın o konuları söz veriyorum ama sakin ve yavaş

Masallahi var durmadan aciyor hdkdd

Bu velet öldürcek beni bir gün. Bunun elini ayagını baglayıp boş bir odaya kilitleyip belirli saatlerde salıvericeksin :D

Cohenede bi konu acilmali sanirim ya yapmayin sunu lutfen ya belki degerlendirilecek konular aciyorsunuz lakin ust uste actiginizdan bayiyor artik

Videolu konumu diğer sayfalara atmıştı o günden beri konularına uyuzum :D

Bu proxy konularının bir faydası yok.
Ve bir de peş peşe açıldığında konular hit almaz arkadaşım özgün şeyler paylaşmalısın az ve öz olan.

amaçsızça forumda dolaşıp kime sataşsam diye düşünürken onurcan yine ansızın o pıroksi konularını açmaya başlamıştı. hani instagramda eski sevgilinin profilini gezerken yanlışlıkla elin kalbe dokunur da beğenirsin ya o fotoyu işte öyle tıkladım o konuya. bi anda durdurulamaz bir hekıra dönüştüm. dolar neden 3 liraya dayandı sanıyorsunuz merkez bankasının kasalarını boşalttım yetmedi gülsenin forum şifresini kırdım dantelörnekleri123 müş. şimdi ise climaxın banını açmaya gidiyorum. teşekkürler onurcan, teşekkürler pıroksi yürekli adam.

Geri