Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tam bir eşleşmen kişiliğim var. Doğru adrestesin. İsviçre çakısı gibiydim. Neye ihtiyacınız varsa var bende. Bi tek sırıkla atlamada iyi değilim. O kadar da olsun.arada herkese geçiriyor climax hocam helal olsun…hocam benim çizimleri yorumlar mıyız beraber? hahshshsh
hocam insanların ortasında rencide edilmek istemem… yüksek müsaadenle sapık gibi özeline dalacağım…..Tam bir eşleşmen kişiliğim var. Doğru adrestesin. İsviçre çakısı gibiydim. Neye ihtiyacınız varsa var bende. Bi tek sırıkla atlamada iyi değilim. O kadar da olsun.
Yo çekinme burada paylaş.hocam insanların ortasında rencide edilmek istemem… yüksek müsaadenle sapık gibi özeline dalacağım…..
Hocam bende neler var bi bilsen….. buraya atamayacağım derin şeyler var gahahahahshshsahshd allahtan iddiam yok…Çok beğendim @EL DUHANÎ
Özellikle travesti resmetmiş olmanı sosyal bir sorumluluk projesi olarak da değerlendirdim ve takdir ettim. Hahhahahaha
Klavikula, trapez ve sternokoidomastoid kasları şahane. Tam anatomik.Hocam bende neler var bi bilsen….. buraya atamayacağım derin şeyler var gahahahahshshsahshd allahtan iddiam yok…
ama karikatürlere güveniyorum… ben de büyüyünce Bahadır Boysal olacağım…
Telif hakkindan korktum kusura bakma ahahagörüşme bile yaptım dediği kişi de benim......
adımı verebilirdin telife girmez............ @Şeytan tüyü
ben telif atmam dis atarım........Telif hakkindan korktum kusura bakma ahaha