Onurcan - Travmalarım

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Climax üstad doktoru rapin
Korkulu rüyası çakma famein
Olsa Cali’de lideri Cripzin
Tupac’ı olacak Dr. Dre’in

yo ye drop the micrphones homies…

Hala diyosunuz ki yazma, söyle.

iki gündür benim amacım rap yapmak değil ki. Bunun herkes tarafından yapılabilir bişi olduğunu göstermek.

Bu şiir için de geçerli. Ha diyeceksin ki yazdiklarin klasik uyaklı kafiyeli şeyler. Al sana modern de yapayım.

"Gelmedi bulutlara yüklediğin umutlar
Vekiliydim kadim yalnızlıkların.
Önce büyüdü gözlerimde hüzün,
Sonra kayboldu hayalin bir yabancı bedende.

Oysa bir meşenin neşesiydi tüm arzum.
Onu bile çok gördü bana şehrin banliyöları."

Ne bu şimdi. Osur osur ipe diz.
Prim vermeyin bu saçmalıklara. Üstelik şu an kardeş hastaneden gelen heyeti ağırlıyorum. Yani kafam boş da degil. Sıçarken bile yazabilirdim. Ne ki yani

Son düzenleme:
Tam bir eşleşmen kişiliğim var. Doğru adrestesin. İsviçre çakısı gibiydim. Neye ihtiyacınız varsa var bende. Bi tek sırıkla atlamada iyi değilim. O kadar da olsun.
hocam insanların ortasında rencide edilmek istemem… yüksek müsaadenle sapık gibi özeline dalacağım…..

Yo çekinme burada paylaş.
Olm adam evde havaya konuşmuş sesini çekip atmış buraya bişi olmadı da sen atınca mi sorun olacak
ben zaten buraya çizimlerimi arada sırada fırlatıyorum… size denk gelmemiş.
bu sadece bir tanesi.
Karikatür tarzı çizmeye çalışıyorum hocam şimdi.. saygılar, hürmetler…IMG_0147.jpeg

Çok beğendim @EL DUHANÎ
Özellikle travesti resmetmiş olmanı sosyal bir sorumluluk projesi olarak da değerlendirdim ve takdir ettim. Hahhahahaha
Hocam bende neler var bi bilsen….. buraya atamayacağım derin şeyler var gahahahahshshsahshd allahtan iddiam yok…
ama karikatürlere güveniyorum… ben de büyüyünce Bahadır Boysal olacağım…

Hocam bende neler var bi bilsen….. buraya atamayacağım derin şeyler var gahahahahshshsahshd allahtan iddiam yok…
ama karikatürlere güveniyorum… ben de büyüyünce Bahadır Boysal olacağım…
Klavikula, trapez ve sternokoidomastoid kasları şahane. Tam anatomik.

Bişi sorcam. Bu ses kayıtlarını siz yatarak mı yapıyorsunuz. Çünkü insanlar günlük böyle konuşmuyo

Forumda birkaç kişi dışında bu kadar çok rap seven olduğunu bilmiyordum.

Geri