Onurcan olmasaydı forumsal nasıl olurdu ?

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Her yerde bir Onurcan çıkar, yani olmasa da eksikliğini bir başkası doldururdu.

Şimdi sen sadece forumsaldaki onurcan olarak anılmakmı istersin yoksa sırg geyiğinemi bu tarz konular açıyorsun.
Şahsen ben seni dünden bugune forumsal`daki onurcan olarak anmak istiyorum. Sence haklımıyım bu konuda yada sendemi kusur var.
Geyigine açıyorum sende problem var bence herkesin gülüp geçtiği şeyi ciddi ciddi yorum atıyorsun

Geyigine açıyorum sende problem var bence herkesin gülüp geçtiği şeyi ciddi ciddi yorum atıyorsun
Geyiğine açıyorsan eywallah o zaman bendeki sorunu kabul ediyorum. . Ama Burada Yönetime girmek istiyorum diyerek konu acıp yetkı budalası gibi görünüp sonrada ben bunları geyiğine yazıyorum dıye bana cevap verirsen. Ben bunu kabul etmem canım .

Geyiğine açıyorsan eywallah o zaman bendeki sorunu kabul ediyorum. . Ama Burada Yönetime girmek istiyorum diyerek konu acıp yetkı budalası gibi görünüp sonrada ben bunları geyiğine yazıyorum dıye bana cevap verirsen. Ben bunu kabul etmem canım .
Hoşuna gitmiyorsa cevap yazma yada engelleyebilirsin beni ama böyle alttan alttan laf vurma bana.

Hoşuna gitmiyorsa cevap yazma yada engelleyebilirsin beni ama böyle alttan alttan laf vurma bana.
Hosuma gidiyor canım bak
29 Kasım 2025 Tarihinde Saat 15:20 de bir başka forumdada yönetici olmak için başvuru yapmıssın :)
Bu kadar yetki budalası olmasan daha çok hoşuma gideceksin :D

Who is onurcan ?

Alınmayacaksan içimden geçeni yazayım.​
Şimdi şöyle Onurcan'cığım.​
Forumların aktif üyelere ihtiyacı var bence. Ama buranın aktifliği, senin yokluğunu aratmaz. Yeni açılmış az üyeye sahip forumlar için düşünürsek evet Onurcan'ın yokluğu o forumun sakinliğine sebep olacaktır..​

Geri