BirDevrinSonu
Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mesutu bende severim hihiihihih
Şimdi sen sadece forumsaldaki onurcan olarak anılmakmı istersin yoksa sırg geyiğinemi bu tarz konular açıyorsun.güldürdün...
Geyigine açıyorum sende problem var bence herkesin gülüp geçtiği şeyi ciddi ciddi yorum atıyorsunŞimdi sen sadece forumsaldaki onurcan olarak anılmakmı istersin yoksa sırg geyiğinemi bu tarz konular açıyorsun.
Şahsen ben seni dünden bugune forumsal`daki onurcan olarak anmak istiyorum. Sence haklımıyım bu konuda yada sendemi kusur var.
Geyiğine açıyorsan eywallah o zaman bendeki sorunu kabul ediyorum. . Ama Burada Yönetime girmek istiyorum diyerek konu acıp yetkı budalası gibi görünüp sonrada ben bunları geyiğine yazıyorum dıye bana cevap verirsen. Ben bunu kabul etmem canım .Geyigine açıyorum sende problem var bence herkesin gülüp geçtiği şeyi ciddi ciddi yorum atıyorsun
Hoşuna gitmiyorsa cevap yazma yada engelleyebilirsin beni ama böyle alttan alttan laf vurma bana.Geyiğine açıyorsan eywallah o zaman bendeki sorunu kabul ediyorum. . Ama Burada Yönetime girmek istiyorum diyerek konu acıp yetkı budalası gibi görünüp sonrada ben bunları geyiğine yazıyorum dıye bana cevap verirsen. Ben bunu kabul etmem canım .
Hosuma gidiyor canım bakHoşuna gitmiyorsa cevap yazma yada engelleyebilirsin beni ama böyle alttan alttan laf vurma bana.
Yakında reis skskkNezaman admin oluon reiz
Herkesin yeri dolar..Forumlar biterdiiiii
Ben Türkiş sadece..Who is onurcan ?