Onurcan Kimdir?

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
''sen bir bıçaksın ve bende o bıçakla içimi deşiyorum'' diyor ya kafka milena ya..
aşkı ne güzel tarif ediyor değil mi?
seni tanıdığıma çok memnun oldum:)

Memnun Oldum Ceyda Abla
Bende izmirliyim (:

Seni tanıdığıma sevindim Pink Freud. Her şey güzel olsun.

(Gurup terapisi)

Evet, şimdi hep birlikte diğer arkadaşlarımızın tanıtımını okuyalım ve onlara güzel temennilerimizi iletelim.

Şâşalı laflar etmek isterdim ama beceremem.Memnun olduuuuukk.

Güzelmis burasi üyeleri biraz tanima firsatim olcak.
Tesekkürler Pink freud: )

Aradan 17 sene geçti ama ben hala kendimi bu boş sayfalara anlatamadım denicem bakalım.

Ben bir sinirle çekip gidip aradan saatler günler aylar seneler geçtikten sonra bıraktığı geri dönen biriyim.Ben bana hata yapan canımı sıkıp beni üzen birini tamam barışalım diyen biriyim.Ben arkamdan atıp tutan insanlara mesafe koymak yerine gel yüzüme söyle arkamdan konuşman anlamsız diyen biriyim. Ben kaç yaşında olursam olayım beşiktaşın maçlarında beşiktaşım gol attığında ufak çocuklar gibi sevinen delilikler yapan biriyim. Ben kaç yaşında olursam olayım bu içimdeki çocukluğu kaybetmicek biriyim :)

Onurcaaaaaaan seri konuların olmasa daha memnun olacağım ama yinede hoşgeldin tekrardan iyiki geldin :tatlı:

Hiç bir zamanda kaybetme çocukluğunu :o
İnsanın bir yanının çocuk kalması iyidir.
Daha çok zaman geçecek daha çok şeyler göreceksin.
Eklemeyi unutmuşsun forumun en küçüklerinden de birisin :cici:

18 yaşındayım
Adım Onurcan ama Can denilmesini tercih ederim her zaman
18 senelik hayatımın içine herşeyi sığdırdım çok şükür
İyisini kötüsünü zorluğunu mücadelesini 18 senede öğrendim.
Çok çabuk güvenen biriyim yanındayım diyene salak gibi inanan biriyim :/
Safım temiz kalpliyim yeri geldiğinde küfürbazın teki yeri geldiğinde efendi biri
İki sene önce okulu bırakıp çalışma hayatına atılmak bulunmaktayım
5 buçuk aydır çalışamıyorum miğdemdeki ağrılar yüzünden
Yanımda olan insanları acayip sahiplenerim Onları iyi günlerinde değil kötü günlerinde hiç bırakmam :)
Elim kalem tutar canım sıkkın olduğunda ben bile yazdıklarıma inanmam aslında.
Tek hayalim seneye asker olup aslanlar gibi asker olup eğer ölmek varsada Şehit olmak istiyorum.​

Geri