vay be, nerden nereye…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onurcanın biyografisinden ceydanın hikayesini okumak ve de başka hikayede figüran olacağıma kendi hikayemi yazar başrol olurum diyen koca yürekli Ceyda bul beni...Tekrardan merhaba arkadaşlar :cici: sürekli karşıma bu konu çıkıyor bende yanlış birşey yapmamak için yazayım dedim.
Adım Ceyda 24 yaşındayım aslen İzmirliyim ama iş gereği Kütahya da yaşıyorum. Adnan Menderes Üni. mezunuyum mezun olalı 3 yıl geçti keşke okul bitmeseydiNeyse tam bir Cem Adrian hayranıyım her gün her saat her dakika dinlemeden yapamıyorum :karaoke: bir çok konserine gitmişliğim ve tanışmışlığım vardır benim için çok özel bir insan o aşık da denebilir bana :dyg: Imm daha sonra kitap okumayı çok severim Franz Kafka hayranıyım birde Milana^ ya Mektuplar kitabını bir solukta okumuşluğum vardır :cici: Aklıma başka birşey gelmiyor pek sorularınız olursa yanıtlarım sevgiyle :cici:
O abilerde kurabiye oldu skskksOnurcanın biyografisinden ceydanın hikayesini okumak ve de başka hikayede figüran olacağıma kendi hikayemi yazar başrol olurum diyen koca yürekli Ceyda bul beni...
@Onurcan bu abilerim var dediğin abiler şu meşhur abiler mi ?)
Ooo ‘’Çok kavgacıyım bana tip tip bakanlara hesap soran tiplerdenim semtimde baya bi ortamım var. ‘’ çok hawli badboy :ddAdım Onurcan 15 Yaşındayım gözlerimi hayata göztepede açtım.Ailenin son numarasıyım babama anneme çok düşkünüm onlar olmazsa ben bu hayatta hiçim.Abim evlendi ablam nişanlı oda haziran evleniyo ailemin planları artık benim geleceğim annem çeyizimi kurmaya bile başladıLise 1e gidiyorum meslek lisesi ailemin zoruyla kayıt oldum aslında ben yazar yada müzisyen olmak istiyorum ama bunları olmak için liseyi bitirmek gerekir onun için istemediğim bi okulda okuyorum. Çok kavgacıyım bana tip tip bakanlara hesap soran tiplerdenim semtimde baya bi ortamım var. Sokak hayatını çok severim sokakta yatan kardeşlerimiz vardır onlarda selamda kusur eksik etmem kartalspor beşiktaş taraftarıym kartalsporun maçlarını takip ederim hep giderim çünkü biletleri ucuz olur
Abilerim vardır onlara çok değer veririm insanları kaybetmekten korkarım.
Takıldığım Yerler ;
Moda Cafe / Kadıköy
RedRose/ Soğanlık
Leylim Cafe , Bahane Cafe , Mor Cafe , Lavinya Cafe / Kartal.
O çocuk büyüdü abicimOoo ‘’Çok kavgacıyım bana tip tip bakanlara hesap soran tiplerdenim semtimde baya bi ortamım var. ‘’ çok hawli badboy :dd
Olsun bu hala hawli ve badboy olduğun gerçeğini değiştirmez abimm :dO çocuk büyüdü abicim
Hemde nasıl yaşlandıkyıllar geçiyor be bro yaşlandık
olacağız baba olacağız sabır.okuldan kacip leylime gitmeyen insanlar okudu buyuk adam oldu biz bi baltaya sap olamadik
eksik olma reis eksik olmaOnurcan hala 15 yaşında hiç yaşlanmıyor maşallah.
Benjamin Button gibi
lavinya cafe mi pizza miTakıldığım Yerler ;
Moda Cafe / Kadıköy
RedRose/ Soğanlık
Leylim Cafe , Bahane Cafe , Mor Cafe , Lavinya Cafe / Kartal.
şu yerlerin hepsi yıkıldı kapatıldı çocukluğumu çaldın kartal.
cafe reis.lavinya cafe mi pizza mi
haritaya baktim yok nerde oracafe reis.
Hepsi yıkıldı simdi 10 sene önce bahsettiğim mekanların hiç biri kalmadıharitaya baktim yok nerde ora
yikilmadan once nerdeydiHepsi yıkıldı simdi 10 sene önce bahsettiğim mekanların hiç biri kalmadı
Kartal hepsiyikilmadan once nerdeydi
kartal oldugunu yazmissin zaten detayli konum soruyorumKartal hepsi