Onurcan - HoscakalHarunAbi

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Onurcan emeğine sağlık hevesini kırmak istemem ama HosgeldinHarunabi'nin eseri yanında o kadar çiğ durmuş ki.. Ben rap dinleyen biri olmamama rağmen doğum günümde defalarca dinledim. Sanırım burada aslolan sözlerin uyumunun yanında hangi kelimeleri kullanıyor olduğun. Şimdi bir yanda kısas dedikten sonra Hammurabi'ye bağlayan ardından İbrahim Müteferrika'dan çıkan, ruha kulağa hitap eden dolu dolu bir eser, diğer yanda acaba daha müstehcen nasıl bir söz kullanır diye tedirgin eden bir parça.. Zannediyorum ki bu dissleşmenin galibi açık ara Harunabi. :)

Onurcan emeğine sağlık hevesini kırmak istemem ama HosgeldinHarunabi'nin eseri yanında o kadar çiğ durmuş ki.. Ben rap dinleyen biri olmamama rağmen doğum günümde defalarca dinledim. Sanırım burada aslolan sözlerin uyumunun yanında hangi kelimeleri kullanıyor olduğun. Şimdi bir yanda kısas dedikten sonra Hammurabi'ye bağlayan ardından İbrahim Müteferrika'dan çıkan, ruha kulağa hitap eden dolu dolu bir eser, diğer yanda acaba daha müstehcen nasıl bir söz kullanır diye tedirgin eden bir parça.. Zannediyorum ki bu dissleşmenin galibi açık ara Harunabi. :)
Öz eleştiriye her zaman varım ben lakin ben kayıt almadım pcden altyapıyı açtım telefondan ses kayıtı açtım kayıt aldım ayrıca benimki freestyle yani doğaçlama rap bu arada farkları açan bu detaylar aslında

@Arkhe senden de kel ve göbüşlüyüm emme para bende dissi gelir mi? :p

Biraz sakin oku haci
Eline saglik , belki bir daha ki sefere ama bu sefer diger taraf almis.
Medeni cesaretten oturu tebrikler bu arada.
Ama 2.round'a girmemeni tavsiye ederim. Ama bekliyoruz bakalim

Son düzenleme:
Geri