Yalan söyleme ben 31i bıraktım. 32 yaşımdayım.kardesim yeniler bilmez deyip durma yeni biri yok zaten
herkes 40 yasinda bi tek sen 26
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yalan söyleme ben 31i bıraktım. 32 yaşımdayım.kardesim yeniler bilmez deyip durma yeni biri yok zaten
herkes 40 yasinda bi tek sen 26
Öz eleştiriye her zaman varım ben lakin ben kayıt almadım pcden altyapıyı açtım telefondan ses kayıtı açtım kayıt aldım ayrıca benimki freestyle yani doğaçlama rap bu arada farkları açan bu detaylar aslındaOnurcan emeğine sağlık hevesini kırmak istemem ama HosgeldinHarunabi'nin eseri yanında o kadar çiğ durmuş ki.. Ben rap dinleyen biri olmamama rağmen doğum günümde defalarca dinledim. Sanırım burada aslolan sözlerin uyumunun yanında hangi kelimeleri kullanıyor olduğun. Şimdi bir yanda kısas dedikten sonra Hammurabi'ye bağlayan ardından İbrahim Müteferrika'dan çıkan, ruha kulağa hitap eden dolu dolu bir eser, diğer yanda acaba daha müstehcen nasıl bir söz kullanır diye tedirgin eden bir parça.. Zannediyorum ki bu dissleşmenin galibi açık ara Harunabi.![]()
Ellerimiz dert gördüEllerin dert görmesin, malum bizde el kalmadı seninkiler dert görmesin bari.
Gj bro
Aman ağzımızın tadı bozulmasın aeg bey.Ellerimiz dert gördü
Hand job bro
Para kısmı bir tık sıkıntı, yoksa neden olmasın?@Arkhe senden de kel ve göbüşlüyüm emme para bende dissi gelir mi? :p
Hadi hadi kirli çıkısın sen… kızlar özeline üşüşmesin diye iyi taktk…Para kısmı bir tık sıkıntı, yoksa neden olmasın?
Hangi kızlar..Hadi hadi kirli çıkısın sen… kızlar özeline üşüşmesin diye iyi taktk…
Biscolata kızları…Hangi kızlar..
şu çocuk kadar bile iyi olamamana rağmen bu özgüveninden ötürü seni tebrik ediyorum.