Onurcan - Game Over

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti

kudurun kudurun teker teker gelin
abiniz benim olum harekete geçin
söylediklerimin arasından küfürbazı seçin
konuşmayı bilmeyen dangalaklar gibi
inmemem lazımdı senin seviyene
senin kafanı yaşadım sen beni yenemen
tarlandan domates çaldım yaptım menemen
yenilgiyi kabul et kaybettin bremeeen
@elazulreal respect alayınıza game over
aramızın bozuk olduğunu düşünenler
yanyanayız her zaman bee oluuum
önüne gelen rap yapamaz
dün birileri bize kanıtladı
kahkaha atmaktan gülmekten
diss miss yapamadım rapçi değil
telli duvaklı gelinim olur musun balım​

Ya hani müziği bıraktıydın? Açtığın başlığın daha mürekkebi kurumadı müzik yaptın. Kardeş sen bizimle ta* akmı geçiyorsun?

Gecenin kör vakti atman dışında sorun yok. Gayet güzel devam et dostum.
Bu arada biz yerine göre sert olmasını da biliriz, coming soon ;s5

Bırakamıyorum sigara gibi işlemiş içime bağımlılık..
Kusura bakma ama yaptığın hic de hoş değil. Madem öyle neden öyle konular açarsın. Doğal olarak insanlar yazdıklarını referans alırlar.
Bir bakıyorsun annemi nasıl ikna ederim başlığı açıyorsun, bir bakıyorsun Onurcan Forumu bırakıyorum başlığı,........ açıyorsun ama hepsi Fake. Ne bu yaaa böyle? Amacın ne?

Kusura bakma ama yaptığın hic de hoş değil. Madem öyle neden öyle konular açarsın. Doğal olarak insanlar yazdıklarını referans alırlar.
Bir bakıyorsun annemi nasıl ikna ederim başlığı açıyorsun, bir bakıyorsun Onurcan Forumu bırakıyorum başlığı,........ açıyorsun ama hepsi Fake. Ne bu yaaa böyle? Amacın ne?
O tarz konuları daha göremezsin bende ciddin işin komedi kısmını bıraktık ciddiye tiye alanlar var bu durumu oysaki herkes unutuyor burası bi forum sanal.

O tarz konuları daha göremezsin bende ciddin işin komedi kısmını bıraktık ciddiye tiye alanlar var bu durumu oysaki herkes unutuyor burası bi forum sanal.
Daha dün açtın benzeri bir konu sen kime ne anlatıyorsun. Sanal ortam diye insanlarla ta*ak geçme hakkın mı var zannediyorsun?

• Korkunç
Tepkiler: ne
Kolayına kaçmıyorum kendimi kanıtlamak için çaba harcamıyorum eğlenmeye bakıyorum kendimi ifade ettim inanmayıp bana eleştirdin saygı duyuyorum uzatma artık
Bak güzel kardeşim birbirimizi doğru anlamaya çalışalım, eğlenmene, kendini ifade etmene diyecek tek bir lafım yok, olamaz ama eğlenirken dahi onun bir rajonu olur ve kendini ifade ederken de yazdıkların referans alınır. Forumu bırakıyorum, müziği bırakıyorum, Foruma girmeme annemi nasıl ikna ederim, ........ türünden açtığın başlıkların ne kadar cidiyetsiz olduğunu kendin söylüyorsun. Böylemi eğleniyorsun veya kendini ifade ediyorsun?

Geri