Onurcan - Foruma Toplu Diss

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda agresif olduğum duyumlarını aldım biraz şenlendirmek istedik.
DİNLEMEK İSTEMEYEN DİNLEMESİN KİMSEYİ ZORLA DİNLETTİRMİYORUM!
Dipnot : Sözlerin gerçekliği yoktur sadece hayal ürünüdür canınızı yerim..

eğlenceli işler ben arıyorum
dediklerini hiç sallamam
hatundaki havalara baksana
forumun bihter ziyagil olmasına aday
neden hep yanındayım dediklerimin
dötleri kalkar armutta sarma
kafamı bozma küçük enişteyi saldım çayıra
kardeşim utanma sıçtığın b.ku bile atabilirsin
sen anlık
Kııızlar kış geldiğine göre alın elinize iğneleri
kiminiz kocalarına kiminiz manitalarına sarsın
patikleri ortam alev aldı Lefkoşa Kıbrıs gibi
onurcan kafayı mı yedi
bütün deliler foruma geri gelin
Eski kurtların sesleri kısıldı nerdeler
Huzurevi nakilleri gerçekleşti şimdi bence evdeler
4-5 sene sonra forum oyunlarında bulunamazlar
torun sahibi olmak için baby shower partide en öndeler

Söz : Onurcan
Altyapı : @elazulreal

Moderatör tarafında düzenlendi:
Emek var emeğe saygı her zaman :emo:
Eski kurtlar kısmına yanıtı gereken yerde verdim burada konuna odak olmayım durduk yere ^92

Gene tarz aynı, kalite çok düşük olmuş sıfır ilerleme malesef. Biraz ciddiye alsan belki bir kıpırdama gözükür be onurcan.

Bizim forumsalcıları aynı mekânda toplayıp tarantino filmlerindeki gibi absürt bir üslupla asıp keseceğimiz arınma gecesi planında Onurcan var mıydı listede?
Abi ben oyle sn*ff meseleleri konusamiyorum. Lutfen diss mevzusuna odaklan. Yoksa sohbeti burada sonlandirmak zorunda kalacagim. Sonra yonetim ile benim baş efendi basima ekşiyor. Hadi mihricim...

Abi ben oyle sn*ff meseleleri konusamiyorum. Lutfen diss mevzusuna odaklan. Yoksa sohbeti burada sonlandirmak zorunda kalacagim. Sonra yonetim ile benim baş efendi basima ekşiyor. Hadi mihricim...

Sorma. Bizi AVM'de tavuk kostümüyle dolaşan şirket elemanına çevirdiler. Gıdak gıdak gıt gıdak

Ya şevk kırmayın. Bence güzel. Ben mesela o kadar şeyi yazamam bür araya getirip. Bir kere üşenirim değer bilmez sizler için. Bir kere azmi ve sabrı için takdiri hak ediyor.

Ya şevk kırmayın. Bence güzel. Ben mesela o kadar şeyi yazamam bür araya getirip. Bir kere üşenirim değer bilmez sizler için. Bir kere azmi ve sabrı için takdiri hak ediyor.
Yapma allasen 10 senedir ayni seyleri soyluyor adam.
Ekrani acip gordugu herseyi alakasiz olarak birlestiriyor.

Takdir ettik ve ediyoruzda ama kötüye kötü demek gerekli ki biraz ilerleme olsun. Sırf goy goyuna alkışlamak, şişirmek fazla işe yaramıyor.

Geri