Sevmese bu kadar vakit ayırır mı?Bence rap muzigi sevmiyor aslinda biliyor musun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sevmese bu kadar vakit ayırır mı?Bence rap muzigi sevmiyor aslinda biliyor musun
Sevse 10 yil boyunca rap muzigin irz*na gecmezdi.Sevmese bu kadar vakit ayırır mı?
Çok çalışıp kendini geliştirmesi gerekiyor, tabii ki verilen önerileri de dikkate alırsa çok daha iyi bir noktaya gelebilir.Sevse 10 yil boyunca rap muzigin irz*na gecmezdi.
Cunku adam tanridan daha yalniz.Ya hobi olarak yine yapsın ama biz niye buna şahit oluyoruz
Kasıtlı yaptıklarını düşünmeye başladım artık zaten her zaman derim bir insanı en dibe çekmek için elinden geleni yapar burdaki bazı insanlar görmezden gelmek en iyisi ben öyle yapıyorum sende öyle yap : )Dinlemek isteyenler de var, ilgi duymayanların tek yapması gereken ise 'konuyu yok saymak' olabilir.
Umursamıyoruuum sadece soğutuyolar.Kimse bir şeyleri anasının karnından öğrenerek çıkmıyor ve yine kimse bir işi ilk yapışında başarı elde edemeyebilir kötü yorumları umursama Onurcan
Tamam iban atayım biraz para gönder reis mikrofon almam lazım kaliteli birseyler yapmak içinAz da olsa ilerlet ama onurcan madem bu işi keyfle yapıyorsun.
İkerleme yok!!!
Mikrafonla ne alakası var? Ses tonu, ritim, içerik,...... konusunda kendini geliştiemeye çalış madem taktir bekliyorsun, positif yorum bekliyorsun,........Tamam iban atayım biraz para gönder reis mikrofon almam lazım kaliteli birseyler yapmak için