böyle sallamalı bir şarkı yapıyorsan eleştiri gelince söylenmeyeceksin…Sizin şarkılarınız mizah oluyorda benim neden olmuyor arkadaşlar yaDDD
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
böyle sallamalı bir şarkı yapıyorsan eleştiri gelince söylenmeyeceksin…Sizin şarkılarınız mizah oluyorda benim neden olmuyor arkadaşlar yaDDD
sende arada körüklüyon zaten farketmedim sanma.........Buralar karışır Rez alın
Gel boşver bunları ikisine de diss atalım ndmdkdkdsende arada körüklüyon zaten farketmedim sanma.........
Eleştriye her zaman varım ben ama yanlış hiçbirşey anlatmadım hatta Soulker cansınız dedim belirttim alıntı yaparakböyle sallamalı bir şarkı yapıyorsan eleştiri gelince söylenmeyeceksin…
yo bizim modamız geçti sadece eğlenceli yani :dNiye ben, bana da mı diss atmış hfjdj
o 3-5 kadından biri ben değilim farkındasındır inş...............Gel boşver bunları ikisine de diss atalım ndmdkdkd
3-5 Kadın genellemesi yapanlar gerçek Queen rapçi görsün
3-5 Erko diye sallarız
Şarkıcı olmak öyle kolay mı.. her şeyin bir bedeli var, şöhreti kaldıramazsın sen..jdskflasdjjsd bu ne ya.... diss gelmiş vay onurcan vay.....
Farkındayım zaten müziği sen ayarlıcaktın da neyse hevesim kaçtı zaten -.-o 3-5 kadından biri ben değilim farkındasındır inş...............
o yarışmaların bütün serilerini izlediiiimhiphoplife freestyle king şampiyonu şehinşahı anımsattı...
Eyv dayı eksik olma.Devam yeğenim.. ağzına sağlık.
Saygılar abla.SENSİN 3-5 KADIN!!!1
Kimseye ihtiyacım yok ben tek başına bir orduyum zaten sen rahat ol.Siz neden aranıza bu çocuğu almıyorsunuz..
Çok da güzel Ye Ye diyor.
Gazla çalışmıyorum lpg ucuz değil o kadar çünkü.@Onurcan çok kolay gaza geliyor, millet bunu iyi kullanıp kolayca gaza getiriyor.
yok ben asla kaldıramam... bir de diss gelecek oturur ağlaya ağlaya cevap diss yazmaya çalışırım....Şarkıcı olmak öyle kolay mı.. her şeyin bir bedeli var, şöhreti kaldıramazsın sen..
Yerine ben söverim, millet sanat görür.. merak etme canım.yok ben asla kaldıramam... bir de diss gelecek oturur ağlaya ağlaya cevap diss yazmaya çalışırım....