BirDevrinSonu
Üye
Çok güldüm sen beni Allahta seni güldürsünKarşısında Onurcan olduğu için verememiş
Güçlü kollarıyla bayıltmış adamı hemen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok güldüm sen beni Allahta seni güldürsünKarşısında Onurcan olduğu için verememiş
Güçlü kollarıyla bayıltmış adamı hemen
Kaos ve goygoy olduğunda ben seni etiketlerim şuan öyle birsey yok sakin :dNolmus nolmus
Bak bekliyorum SjsjsjKaos ve goygoy olduğunda ben seni etiketlerim şuan öyle birsey yok sakin :d
Eksik olanı söyle tamamlayalım dkslslGeçen defa kimsede el filan bırakmamıştın malum, bu defa biraz duygulanmışsın belli ki. Çok duygu yüklü bir parça olmuş Onurcan’cım ama sanki bir şeyler eksik : ddd
Aklıma “lanet olsun sana lanet olsun bu sevgim” diyen küçük repçiyi hatırlattı. Bence seninkini de öyle remix yapılırsa bir şeyler olabilir. Nasıl yapıldığını bilseydim yapardım : dddEksik olanı söyle tamamlayalım dkslsl
pp deki adamı üzen kadın vardıya basroldeki ona diss atsana…..Ben de yapacağım ama nerden başlayacağım bilmiyorum Sjsjss
Oha hiç aklima gelmedi laura sen bittin kızım Sjsjsjpp deki adamı üzen kadın vardıya basroldeki ona diss atsana…..
MdmdkdkkdOha hiç aklima gelmedi laura sen bittin kızım Sjsjsj
Ajahah tahrik etme şimdi kiz hayata küser SjsjsjsjsMdmdkdkkd
İnstadan da yollarız ses kaydı falan kgkdlfl
Üzmeseydi…Ajahah tahrik etme şimdi kiz hayata küser Sjsjsjsjs
Bu kiz tam bir gerizekali massimo dururken o sümsük adama gitti öldüresim geldi 3. Seri yapsalar da massimo başka birine aşık olsa keşke...Üzmeseydi…
Yapabilirsin inanıyorum sanaBen de yapacağım ama nerden başlayacağım bilmiyorum Sjsjss
Neden 10 değil
Olm sen bizzat goygoy malzemesisin zaten. Adinin onurcan oldugu bile supheli. Bigun bir bakmisiz asil ismim onurcan degil " Yekta , ismet yada ömer " diye konu acmissin.Hayal ürünü aslında kimseye goy goy malzemesi vermeyelim.