BirDevrinSonu
Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cok dusunme takma kafana
tespit gibi tespit eyv babaNeyin doğru olduğu her zaman bilemeyiz. Doğru, duruma, zamana mekana göre değişir.
Münafıkların misâli, karanlıkta ateş tutuşturmaya çalışan bir insanın hali gibidir. Ateş o kişinin etrafını aydınlatınca Allah, aydınlıktan faydalanması gerekenlerin nurlarını söndürür, onları karanlıklar içinde ve hiçbir şey göremez halde bırakır. (Maide 17)
"Sen farklısın"
herkesin kendine göre bir tarzı ve düşünceleri vardır ben buyum sen böylesin mesela kabul etmen lazım bazı şeyleri.Melankoli bu duygusallık ve bu yenilgi tonlamasıyla bütün doğruların yanlış olur zaten.
Ah tabi kabul ettim etmesine de saygı da duydum şuan da hani hüzün dediğimiz duyguyu bile geçirirken mest oluruz bazen kedere kapılmak isteriz bir hüznü kederi bile insana geçirmek önemlidir bana geçmedi duygular kuşatıldığında güzel aktarılır senin bana geçen tek duygun ıssız bir melankoli üzgünümherkesin kendine göre bir tarzı ve düşünceleri vardır ben buyum sen böylesin mesela kabul etmen lazım bazı şeyleri.
cok dusunme takma kafana
abilerin kurabiye olmasi hafife alinacak bir sey degil lutfen..Allah aşkına o güzel net sesinle abiler kurabiye oldu mu diyebildin sadece ahahaah
Ahahh fırına gidip kurabiye olmak ve onurcanın bunun üzerine beste yapması cidden hafife alınacak bişey değil Ssjssjsjabilerin kurabiye olmasi hafife alinacak bir sey degil lutfen..
o an aklima ne geldiyse iste :d