Onurcan - Belki de Doğruydu Yanlışlarım

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Neyin doğru olduğu her zaman bilemeyiz. Doğru, duruma, zamana mekana göre değişir.

Münafıkların misâli, karanlıkta ateş tutuşturmaya çalışan bir insanın hali gibidir. Ateş o kişinin etrafını aydınlatınca Allah, aydınlıktan faydalanması gerekenlerin nurlarını söndürür, onları karanlıklar içinde ve hiçbir şey göremez halde bırakır. (Maide 17)

"Sen farklısın"

Neyin doğru olduğu her zaman bilemeyiz. Doğru, duruma, zamana mekana göre değişir.

Münafıkların misâli, karanlıkta ateş tutuşturmaya çalışan bir insanın hali gibidir. Ateş o kişinin etrafını aydınlatınca Allah, aydınlıktan faydalanması gerekenlerin nurlarını söndürür, onları karanlıklar içinde ve hiçbir şey göremez halde bırakır. (Maide 17)

"Sen farklısın"
tespit gibi tespit eyv baba

Melankoli bu duygusallık ve bu yenilgi tonlamasıyla bütün doğruların yanlış olur zaten.

herkesin kendine göre bir tarzı ve düşünceleri vardır ben buyum sen böylesin mesela kabul etmen lazım bazı şeyleri.
Ah tabi kabul ettim etmesine de saygı da duydum şuan da hani hüzün dediğimiz duyguyu bile geçirirken mest oluruz bazen kedere kapılmak isteriz bir hüznü kederi bile insana geçirmek önemlidir bana geçmedi duygular kuşatıldığında güzel aktarılır senin bana geçen tek duygun ıssız bir melankoli üzgünüm :emoji_fingers_crossed:

Geri