BirDevrinSonu
Üye
teşekkür ederim reis düşüncelerin için.onurcanın kendi altyapısını beğenmedim ama performans iyi, need'in aranjörüne ise bayıldım........![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
teşekkür ederim reis düşüncelerin için.onurcanın kendi altyapısını beğenmedim ama performans iyi, need'in aranjörüne ise bayıldım........![]()
Konu bu senenin son ayı olduğu için 4 tane şarkı hazırlayacağımı söyledim işte onlardan ilki ile başladım konu buKonu ney
Şarkı mı beste mi karar ver?Konu bu senenin son ayı olduğu için 4 tane şarkı hazırlayacağımı söyledim işte onlardan ilki ile başladım konu bu
Şarkı beste her ikiside.Şarkı mı beste mi karar ver?
Melodisiyle birlikte sesli daha iyi olur, düşmanların çatlar, gerçi daha bir tanesi dahi uğramadı buralara ama gene de çatlat skdkfjŞarkı beste her ikiside.
belkide yapacakları yorumlara hazırlanıyor olamaz mı :dMelodisiyle birlikte sesli daha iyi olur, düşmanların çatlar, gerçi daha bir tanesi dahi uğramadı buralara ama gene de çatlat skdkfj
Baya sorma.....eskiden mermi iki liraydı şimdi balonlar iki buçuk lira olmuş
ekonomi şarkıları da etkilemiş
Bayağı var diyorsun, hepsi üzerime geliyor diyorsun, yıkamayacaklar ayaktayım,........ diyorsun ve tabiiki doğal olarak bu düşmanların kimmiş, neden ve nasıl saldırıyorlar merak ediyoruz.belkide yapacakları yorumlara hazırlanıyor olamaz mı :d
Düşmandan kastım anlaşamadığım insanlar ve beni her gördüğü yerlerde olur olmadık eleştirinler insanlar her forumda olmam sanırım ve insanlarla yakın iletişim tarafından rahatsızlık duyan insanlar direk beni kötü lanse etmeye çalışıyorlar.Bayağı var diyorsun, hepsi üzerime geliyor diyorsun, yıkamayacaklar ayaktayım,........ diyorsun ve tabiiki doğal olarak bu düşmanların kimmiş, neden ve nasıl saldırıyorlar merak ediyoruz.
Hey düşmanlar kendinize güveniyorsanız çıkın burası er meydanı, isterseniz topunuz birden gelin, ......
Eleştiri de olması gerekli bazen, hep iyisin, doğrusun demek de iyi değil ama tabiiki gıcıklığına olmaması gerekli. Belki senin de birsz payın vardır yapılan eleştirilerde bu yönüyle de bak olaya. Böylece kendini de iyi geliştirmiş olursun. Neyse kimse seninle anlaşamayanlar gelsin buraya da boylarının ölçüsünü alsınlar artık.Düşmandan kastım anlaşamadığım insanlar ve beni her gördüğü yerlerde olur olmadık eleştirinler insanlar her forumda olmam sanırım ve insanlarla yakın iletişim tarafından rahatsızlık duyan insanlar direk beni kötü lanse etmeye çalışıyorlar.
Ben hiçbir zaman 4 4 demedimki zatenEleştiri de olması gerekli bazen, hep iyisin, doğrusun demek de iyi değil ama tabiiki gıcıklığına olmaması gerekli. Belki senin de birsz payın vardır yapılan eleştirilerde bu yönüyle de bak olaya. Böylece kendini de iyi geliştirmiş olursun. Neyse kimse seninle anlaşamayanlar gelsin buraya da boylarının ölçüsünü alsınlar artık.