Onurcan - Ayıya Dayı Demem

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

ayıya dayı demem demiştimde sana
seni gaza getirenler maşa
lanlı lunlu konuşmalar sökmez bana
saygı terbiye öğreteceğim ben sana
dissi dinledim keyfim geldi yerine
horozunamı kış dedik ne gitti lan zoruna
ben kasapım lakin havlamana kemik atmadan çözümde bulamam
küçük bir nesil bunlar havlamadan duramaz
onurcan babaları ağızlarına emziği versede hiç susmazlar

sanat yaptığın yok suuus bebe
saltanatı devirdim ben babayım
hepinize yeterim tek başıma
yenme hayalleri sakın kurma
iyisin yazanları ciddiye alma
bu şarkıdan sonra sen galiba
Karaköyün dar sokaklarında dansözmü olma
laf atsaydın sonuçlarına katlan KOCA DANA
kendini ekmek diyip nimetten saydın
şimdi gidebilirsin süren doldu alo
maskeli baloda araya sen gittin
ben gaz değil sen lpglisin lolo
seni bu forumun kibar feyzosu
ilan ettim şimdi herkese
diyebilirsin onurcana diss atmak mı
NO NO!

Dipnot : Yarım saat içinde hem beat bulup hem sözler yazılıp şarkı tek nefeste söylenmiştir.
Bazılarınız bunu yapamıyor tabikide 4-5 gününü alıyor birşeyleri yaratmak için..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Onurcan sonlarını çok uzatmadan söylersen daha güzel olur sanki ayrıca yaratmak Allah'a mahsustur

Bu disslerin sonu mahkemede bitecekmiş gibime geliyor gittikçe…………..
Yok hayır bitmez çünkü ben bundan sonra bırakıyorum insanların ne insanlara nede düşüncelere saygısı yok hakaret karşısında sakin kalamıyorum tek sorunum bu sanırım emeğe saygı cok gören insanların birşey üretmem daha.

Son düzenleme:
Ben beğendim. Tebrik ederim.
Sen de benim gibi Wegh dinleyecisisin sanirim.
Wegh'in bi kac paylaşımını dinleyip onun söyleyisi gibi sesini costursan aslinda cok ama cok guzel 1yerde olmakla kalmayıp Tozu Duman'a katarsin. -bence-

Bu arada alttaki parcayi dinlemis misindir¿ bilmiyorum ama calisman icin motive edici olarak ekliyorum. Bu parcanin soyleyis sekli gibi 1kac deneme calissan efsane bi seslendirme yaparsin diss'in uzerine.

Zorunlu bildirgee: Bu fav. Olarak dinlediğim 1parca. Kimseye herhangi 1gonderme yapmiyorum. Bilginize.

Ben beğendim. Tebrik ederim.
Sen de benim gibi Wegh dinleyecisisin sanirim.
Wegh'in bi kac paylaşımını dinleyip onun söyleyisi gibi sesini costursan aslinda cok ama cok guzel 1yerde olmakla kalmayıp Tozu Duman'a katarsin. -bence-

Bu arada alttaki parcayi dinlemis misindir¿ bilmiyorum ama calisman icin motive edici olarak ekliyorum. Bu parcanin soyleyis sekli gibi 1kac deneme calissan efsane bi seslendirme yaparsin diss'in uzerine.

Zorunlu bildirgee: Bu fav. Olarak dinlediğim 1parca. Kimseye herhangi 1gonderme yapmiyorum. Bilginize.

Wegh bu aralar sardım zaten ama müziği daha yapmayacağım sağol önerin için

eee kayıt yok? ben mi göremiyorum? kaldırıldı mı?

Geri