onur ünlü

Konu sahibi son olarak 1509 gün önce görüldü
bu onur ünlü fanatizmi nedir ya? auteur diyorlar bi de. gişe işi yapan auteur mü olur? adam leş gibi filmler çekiyor. kendisi de kusursuz bir sanat kaygısı olmadığını, ticari sinemayı desteklediğini ifade ediyor. bizim l & m tayfası da adamın sikko filmlerini milyonluk ediyor.

en büyük işim dediği kırık kalpler bankası'nı çekebilmek/anlatabilmek için sinemayı tercih ettim diyen biri onur ünlü. izlemediyseniz, başı ayrı, kıçı ayrı oynayan bir film. çoğu filmi öyle ya zaten. bu adamın ilk filmini-polis- daha ergenken sinemada izlemiş biriyim. takeshi kitano, jean pierre jeunet, sinema görüşünü/tekniğini kopyalamadığı kim kaldı?

samanyolu tv'deki beşinci boyut ve büyük buluşma dizilerinin yaratıcısı da senaristlerin kralı onur ünlü'dür bu arada. ne acı değil mi?

filmlerini de şiirlerini de severim.

bkz: ah muhsin ünlü

Benim icin "Ah Muhsin Unlu"dur
adam zaten "Resulullah super bir insandı, ben o kadar degilim, diyor
ee super degil zaten, ticari kaygilarla film yapiyormus ? ne yapmali peki ?
butun sanat eserlerinin idealist, aktivist tavirlarla verildigini filan mi dusunuyorsunuz :)

"Şahsiyet" dizisinin yönetmeni onur ünlü olsa şaşırmazdım. Ama Şahsiyet dizisinin yönetmeni onur saylak. Sizce de ilginç değil mi, bence ilginç.

Arkadaş gömmüş ama ben severim.

(bkz: görünen adam) incelerin uçuştuğu kısa film tadında YouTube dizisidir. Tavsiye ederim.

Geri