Onur Tuna'dan yeni imaj

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Rol aldığı projelerler adından söz ettiren oyuncu Onur Tuna, saç rengini değiştirdi. Tuna, imajını tazeleyen tek ünlü değil. Kimi zamanı durdurmak; kimi, görsel tatmin uğruna estetik operasyon yaptırıyor, kimi, saçında küçük bir değişimle bambaşka bir görünüme bürünüyor.

"Yasak Elma", "Mucize Doktor" gibi projelerde rol alan son olarak "Şahane Hayatım" adlı dizide boy gösteren Onur Tuna, sosyal medya hesabından yeni tarzını paylaştı.

"YAZ KAFASI"
Saçlarını sarıya boyatan Tuna, paylaşımına "Yaz kafası" notunu düştü. Ünlü oyuncunun yeni görüntüsü takipçilerini ikiye böldü.

Bazıları yeni saç renginin Tuna'ya çok yakıştığını söylerken bazıları da doğal halinin daha iyi göründüğünü belirtti.

Kaynak

kz9PrEpKSEiyeenwBrulrQ.jpg
gPH1rxjTcEWEt1bjDomLFQ.jpg

Futbolcuların başlattığı bir akım galiba ancak sokaklarda da çok denk gelmeye başladım.

Yapma şunu!
Berbat olmuş güzelim adam...

Sarı saçı denemeyen kaldı mı?

45516239-0-image-a-24_1626423774573.jpg

img

Kadınlarda sarı saç, koyu kaş eleştirisi yapanlar da erkeklere gelince normal karşılıyor galiba.

Adam Tecavuzcu Coskun gibi olmamis mi ya? Ne hale gelmis, birisi de ne yaptin dememis mi?

Lefty sormuş ya “sarı saçı denemeyen kaldı mı?” diye, anlıyorum ki sarı saçı denemeyen bir ben kalmışım

Hakkaten neden yapıyorlar kendilerine bunu. Cİvciv gibi oluyorsunuz işte :D

#civcivkafalar

Alman p,.rnstarlara dönmüş guzelim adam

Geri