Onur Gökmen Kimdir ?

Konu sahibi son olarak 4528 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Onur.
23 Yasındayım.
Bir sonbahar sabahında dünyaya gelmişim. İstanbulda. Sivaslıyım aslen. Ama orda yaşamadım tabi. Doğma büyüme İstanbulluyum Ümraniye'de Yaşıyorum.

Lisanslı Futbolcuydum kalecilik yapıyordum Ailevi sorunlar yüzünden bıraktım.
Cafe İşletiyorum 1 senedir. Eğitim hayatım liseyle son buldu tabi Üniversiteler açıktan hep yarım kaldı. Sonunu getiremedim bir türlü. Pek de önem arz etmiyor tabi.

Duygusal açıdan çok hassas bir yapım var. Herşeyi en ince detayına kadar düşünürüm bazen. Bazense hiçbişeyi umursamam ama gamsız değilimdir. Vurdumduymaz hiç değilim. Kin tutmam. İnsanları severim ve bundan çok eminim ki karşımdakine hakettiğinden çok değer veririm. Hep kaybediyor olmam bu yüzdendir sanırım. Kimseye kolay kolay hayır diyemem. Maneviyatı çok güçlü biriyimdir. İnançlarım vardır.

Aileme çok düşkünümdür. 2 erkek kardeşim var ,Evimde vakit geçirmeyi çok seviyorum. Dinlenebildiğim tek yer çünkü. Agresif bir yapım var biraz. Herşeye çok çabuk sinirleni kolay kolay sönmem Herşeyi çok kafaya taktığımı da ekleyeyim. Bu yüzden biolojik yaşımı değil kafa yaşımı sorsalar eminim 40'dan yukarıda çıkar Ne kafana takıyosun ki bu kadar demeyin. Kişilik sorunu derim, değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilse bi sonuca varılamaz

Eğlenceli bir yapımda vardır aynı zamanda. Gülmeyi güldürmeyi severim. Karşımdaki insan mutluysa bende mutluyumdur. Hele onun mutluluguna sebep bensem değmeyin keyfime. Hiç bencil olamıyorum

Nerde nasıl davranmam gerektiğini bilirim. Sululuktan asla hoşlanmam ve yalandan.

Okudugunuz için teşekkürler .

Biz tşk ederiz kendini tanıttığın için. Aramıza hoş geldin tekrar..

kendini iyi anlatmışsın kendini anlatamayan tam olarak insanlarda vardır hayatta örneğin ben :D benim annemde sivaslıdır güzel yerdir teşekür ederim paylaşım için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri