Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bazı şeyler çabuk biter.
sigara çabuk biter,çay,alarm kurulmuş ise uyku,bitmesin istiyorsa,yol
yarısında yakalamışsanız çok sevdiginiz o şarkı çabuk biter.
sarılmış izliyorsanız film,hızlı yaşarsanız ömür çok severseniz aşk
Yoksul çocukların kahkahası da az mı olur Anne?
Savaş bitip, babam dönünce ona sarılıp diycem ki,
bizde zengin olalım ben de kahkaha atmak istiyorum...
…ve elbette Nova, şarkı dinlemekten iyidir seninle göz göze gelmek… ve yine elbette Nova, biz seninle şarkı dinlerken göz göze gelelim; seninle benim aramda hiç geçmeyecek aşkın hatırına…
Mavidir; yüreğimizin rengi en derinlerin ve hep enginlerin rengi…Bir türlü bitmeyen ve kelimelerle yetmeyen ne varsa anlatmaya mukabil bir türlü denk gelmeyen… Mavidir; kalbimizin derinliğinde içimizi sızlatan,tınlatan nağmeler…
Eylül bulaşığı saçlarımda ebabil kuşları... Düş vardiyalarımda ele avuca sığmaz kabuslar... Susarken kentin gözleri elemli üşümüşlüklerde ben lacivert kanıyorum yıldızların koynunda.