Bu bir den anlaşılmaz zamanla anlaşılır ve yasanilan durumlar insanları birbirini tanımaya yardım eder.
Mesela beni en çok aklımda kalan şeylerden biri;
Ocak ayınin başında babam ve annem ciddi bir ameliyat geçirmişti ardından ertesi gün de annanemi kaybetmistik kendini o kadar çaresiz ve mutsuz hissediyordum ki o zamanlar erkek arkadaşım ile yeni tanışmistik.
Her gün hastaneye babamı ziyarete geldi
Anneme çiçekler getirdi.
Annanemi kaybettiğim gece öğrenir öğrenmez çok ters semtlerde olmamıza rağmen gecenin bi yarısı kalkıp 5 dk da olsa beni görmek için çıkıp geldi belki bu dışardan çok basit olması gereken diye düşünülebilir ama benim için muazzam bişeydi o günden sonra ona sımsıkı bağlandığımi hissettim.
(Tabii üzülme ben hep yanındayım asla seni birakmicam demesi de beni benden aldı)
Bir başka zamanda ailelerimiz tanısmadan ve biz sozlenmeden 1 gece evvel beni arayip balkona çıkarmisin dediği ve balkona cikmamla beraber bir havai fişeklerin tüm mahalleyi ayağa kaldirdigi o an. Tum mahalle bizi tebrik etmisti
Ve tabii yakın zamanda telefonda konusurken canım tralice istedi dediğimde iftar saati gelmeden 10 dk önce aşağı in diyerek bana mesaj atan ve elinde 1 kutu tatlı ile beni bekleyen o bey'e ne kadar teşekkür etsem az bana kendimi dünyanın en özel kişisi olduğumu hissettirdiği için.
İşte bu doğru kişi diyorum her seferinde .
Bunlar güzel detaylar ve mutlu oldugunuz da uyumlu oldugunuzda beraber bir şeyler yapip keyif aldığınızda aynı dili konuşup anlastiginizda
Mevsim bahar oluncaaa
Aşk gönüle doluncaa
Sevenler kavusuncaaaa
Neyse.
Okuyanin gözlerine sağlık.