Onun da senden hoşlandığının 5 kanıtı

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 1201 gün önce görüldü
Onun da senden hoşlandığının 5 kanıtı

Biliyoruz; tüm bu kod çözme çabası bir oyun gibi eğlenceli, ama aynı zamanda biraz da can sıkıcı. Kendisi durumu direkt itiraf etmese de, eğer bu davranışları sergiliyorsa; o da sizden hoşlanıyor!

1
Seninle tatiller planlıyor

Seninle tatiller planlıyor
Seninle tatiller planlaması seni geleceğinde görmek istediğinin emin bir işareti! Her zaman gitmek istediğiniz bir yeri ya da her zaman denemek istediğiniz bir şeyi dile getirdiğinizde, “Evet, kesinlikle yapmalıyız!” gibi yanıtlar alıyorsanız, bu sizinle kesinlikle ilgilendiği anlamına geliyor.
2
Yardıma ihtiyacın olduğunda oradaysa

Yardıma ihtiyacın olduğunda oradaysa
Size yardım etmekte can atıyor ve size bir yol gösterici olmaktan gurur duyuyorsa, sizden kesinlikle hoşlanıyor!

3
Fotoraf çekilmek

Fotoraf çekilmek
Telefonunuzun ön kamerasını açtığında, kaçacak yer aramak yerine sizinle poz veriyor ve anınıza dahil olmak istiyorsa; sizinle anı biriktirmeye kesinlikle 'var' demektir.

4
Beraber olmanın önemi

Beraber olmanın önemi
Sizinle yaratıcı randevu fikirlerini paylaşıyor ama ne yaptığınızdan çok sizinle vakit geçirdiği için mutlu olduğu belirtiyorsa, sizden gerçekten hoşlanıyor.

5
Mesaj atmaktan çekinmiyor

Mesaj atmaktan çekinmiyor
Erkek arkadaşınız, mesaj atmaktan çekinmiyor; sizi merak ediyor ve üst üste mesaj atmayı hiç umursamıyorsa bu sizinle kesinlikle konuşmak istediği anlamına gelir!

alinti

Biraz garip bu belirtiler…

boşuna demiyorum sevişin diye

5te1 ben de gidiyorum

Benim midem bulanıyor nolur benden hoşlanmayın. Karnım ağrıyor. Sözlüye kalkacak gibi kalbim çarpıyor sıkıntıdan ığhkk

Ee belki adam fotojenik değil foto çekilmeyi sevmiyor yada züğürt tatile gidecek parası yok cebinde ve bütün bunları benzer nedenler yüzünden benimle planlayamıyor bu benden hoşlanmadığı anlamına mı geliyor hımmm evet olabilir hoşlanan adam 5 yaldızlı tatile götürmeli muhakkak kjkjkjkhkv

5 yıldızlı otele gerek var mı illa
Kamp tatili de olabilir

Şu konuyu okurken zerre iman barındırmayan bünyemi bir an olsun Allah’a sığınırken buldum. Okuyabileceğim en saçma sapan 5 gerekçe titizlikle seçilmiş gibi.
Konu evlilik filan değil bu arada. Hoşlanma belirtileri olduğunu tekrardan hatırlatalım.

Tatil planı yapmak nedir mesela? Kim hoşlandığı kıza seninle tatil kurguluyorum diyebilir ki? Yada bunu söyleyerek hoşlandığını ifade etmeye çalışabilir ki? “signs of liking” kitabından almışlar herhalde bu maddeyi. Yabancı bir kaynaktan filan. Ama oralarda bile o kadar değildir sanırım. Yardıma ihtiyacı olduğunda orada olmak, foto çekinmek, mesaj atmak filan tamamen hikaye. Hepsi çakallık belirtisi de olabilir.

Bir ilişki için yapabileceğiniz en kutsal şey emek vermektir. Şartlar herkes için aynı değildir elbette. Sonuçta herkesin yolu iki taraflı ağaçlarla yada çiçeklerle bezeli olmayabilir. Deniz kenarındaysa en boktan sahil şeridinden geçmek gerekebilir. Bataklıklardan geçmek zorunda kalabilirsin, balta girmemiş ormanları aşman gerekebilir… Her ne olursa olsun işin öznesi emektir. Günlerce haftalarca onunla konuşmak için koğuşta uykusuz kalabilmektir. Hastalandığında ondan hoşlandığını belli etmek için değil, gerçekten merak ettiğin için sormaktır. Sizin hissettirmeye çalışmanızın aksine, hiçbir şey söylemenize gerek kalmadan onun iliklerine kadar hissetmesidir. Öteki türlü anlatılan kalıplaşmış slogandan ibaret...

Bunların hiçbirini görmedim. Demek ki sevmemiş şarapsızlar jfjfjn

Geri