Merhabalar arkadaşlar,
Tanışma faslında gerekli kişisel bilgilerimi verdiğimi düşünüyorum ancak genede yazmakta fayda var
İsmim Onur, yaşım 19, normalde istanbulda oturuyorum ancak üniversite bizi taaa Kütahyaya kadar sürüklemiş durumda
Suan kütahyada Dumlupınar Universitesinde İşletme bölümü okumaktayım. Seneye ALLAH izin verirse universiteyi bitirip BESYO okuma niyetim var. BESYO'nun açılımını bilmeyenlere gerekli açıklamayı yaparım sorun etmesin :haha:
İnternette zamanım bol olduğundan , kendi başıma kurcalaya kurcalaya, videolar anlatımlar izleye izleye bi şeyler kaptık. Şuan ;
İşeri ile uğrasmaktayım. Ayrıca ;
Sporlarıyla ilgilenmekteyim. Zamanla muhabbetimiz oldukça daha iyi tanıyabilirsiniz şimdilik sanırım bu kadarı yeterli ..
İyi forumlar :hi:
Tanışma faslında gerekli kişisel bilgilerimi verdiğimi düşünüyorum ancak genede yazmakta fayda var
İnternette zamanım bol olduğundan , kendi başıma kurcalaya kurcalaya, videolar anlatımlar izleye izleye bi şeyler kaptık. Şuan ;
- Smf Kurulumu - Gerekli Eklentileri - Seo Ayarları
- Vbulletin Kurulum - Gerekli Eklentileri - Seo Ayarları
- Wordpress - Gerekli Eklentileri - Seo Ayarları
İşeri ile uğrasmaktayım. Ayrıca ;
- Yüzme
- Fitness
- Basketbol
Sporlarıyla ilgilenmekteyim. Zamanla muhabbetimiz oldukça daha iyi tanıyabilirsiniz şimdilik sanırım bu kadarı yeterli ..
İyi forumlar :hi: