Onue Kimdir ? Neyin Nesidir ? Kimin Fesidir ? :)

• Kullanıcı Onue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 4376 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar arkadaşlar,

Tanışma faslında gerekli kişisel bilgilerimi verdiğimi düşünüyorum ancak genede yazmakta fayda var :D İsmim Onur, yaşım 19, normalde istanbulda oturuyorum ancak üniversite bizi taaa Kütahyaya kadar sürüklemiş durumda :D Suan kütahyada Dumlupınar Universitesinde İşletme bölümü okumaktayım. Seneye ALLAH izin verirse universiteyi bitirip BESYO okuma niyetim var. BESYO'nun açılımını bilmeyenlere gerekli açıklamayı yaparım sorun etmesin :haha:

İnternette zamanım bol olduğundan , kendi başıma kurcalaya kurcalaya, videolar anlatımlar izleye izleye bi şeyler kaptık. Şuan ;

1. Smf Kurulumu - Gerekli Eklentileri - Seo Ayarları
  2. Vbulletin Kurulum - Gerekli Eklentileri - Seo Ayarları
  3. Wordpress - Gerekli Eklentileri - Seo Ayarları

İşeri ile uğrasmaktayım. Ayrıca ;

1. Yüzme
  2. Fitness
  3. Basketbol

Sporlarıyla ilgilenmekteyim. Zamanla muhabbetimiz oldukça daha iyi tanıyabilirsiniz şimdilik sanırım bu kadarı yeterli ..

İyi forumlar :hi:

19-20 yaşında nasıl üniversite bitiyor hacı, ben de bir sıkıntı var o zaman.

19-20 yaşında nasıl üniversite bitiyor hacı, ben de bir sıkıntı var o zaman.

Dostum bende şoyle bi sıkıntı var, normalde ben bu sene BESYO sınavlarına girdim, parkurları da iyi yaptık derecelerımız de iyiydi ancak puandan dolayı 3.sıradan 11.sıraya kadar gerıledık ve halıyle gıremedık unıversıteye. Bu puanla 1 sene bosta kalmaktansa 2 senelık yazıp bi bölüm okuyayım dedım. Seneye tekrar YGS gırıp saglam bır puanla tekrar BESYO denemek istiyorum..

Umarım acıklayıcı olmusumdur ..

ha tamam şimdi oldu, BESYO güzel bölüm aslında değerlendirebilirsen iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri