'O'nu neden sevdiniz?

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

'O'nu neden sevdiniz?

• İyi biri olduğu için

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kafa denğim olduğu için

Kullanılan: 3 8.1%
  • İmkansız olduğu için

Kullanılan: 6 16.2%
  • Güzel/Yakışıklı olduğu için

Kullanılan: 0 0.0%
  • Mutluluk huzur verdiği için

Kullanılan: 11 29.7%
  • Diğer

Kullanılan: 17 45.9%

• Kullanılan toplam oy
    37
insanın bazen oturduğu yerden
sevesi geliyor

Birisi onceden bana sevginin nedeni olmaz, sadece seversin demisti.

Kadinlarda ya da bende tam aksine, bir neden oluyor. Sevginin derinlesmesi, o nedenlerle gerceklesiyor. Saygi duydugun insana karsi daha da yogun hissediyorsun sevgini. Seni daha iyi bir insan yapiyorsa hele, daha da baglaniyorsun.

Simdiki nesil demisti fedakarlik bilmiyor, her seye cok kolay ulasiyor, bencil, beraber bir yasam ne getirir bihaber, ugrasinin, cabanin herseyi daha da degerli anlamli kilacagini goremiyor.

En ufak bir puruzde “aa nasilsa denizde baska baliklar da var” deyip cekip gidiyor. Insanlar o yuzden bu kadar mutsuz. Bu tarz insanlardan sonra duzgun insanlarla karsilastiginizda, huzur ne demek anliyorsunuz, nelere cok kiymet verilmesi gerektigini de : ))

Sevdiğine inandığım için.. İnsan yanlış anlayabiliyor..

Bana kendimi çok özel hissettirmişti, sevildiğimi çok güzel fark etirmişti. Öncelikle beni kişi olarak görüp düşüncelerimle ilgilenmişti. Beni güzel sevmişti.

Minnacık bir uğur böceğini nasıl sevmem. Ne ara doğdu bilmiyorum, omuzumda dolaşıyor şuan. Kıpırdamaya korkuyorum, tanrım lütfen ölmesin.

Hayatıma girmiş olan en temiz insandı, mükemmel sevecen, sıcak kanlı herkese saygılı birazda duygusaldı belki gereğinden fazla ve aşırı zekiydi muhabbet ederken sıkılmazdım............................................... ah salak ben.

Aman ben şimdi onu düşünüyom neden sevmişim diye
Gerçi gözleri yeşildi
Ama keldi
Shini'nin dediği gibi totosundan tavana asmalı bu şarapsızı ya pis

Kel’in su yeşili gözü olsa nolcak.....
Keşke okumasaydım....
Üzücü.

jssh sus bi de sen vurma
Kelleri sevmiyorum...

Benim de gözlerim yeşil Larienkuş beni sevebilirsin. Hem şarapsız da değilim <3 ksjsj
Ben nedenine hiç girmiyim şimdi; akmasın gözlerimizden yaşlar....

Aslında elimde değildi...

Sevmenin nedeni yoktur, sebepsiz de sevebiliyor insan.

Geri