Önü bahçeli müstakil bir ev hayali

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Domates ekecekmiş, nane filan. Ya bir yürü kardeşim, yürü.​

Gerçekleştiği anda hevesiniz kaçar ve 31. kat rezidans hayali başlar.

Havuz bakımına para ver, bahçıvana para ver, temizliğe para ver, biraz eski bir evse patlayan tesisata para ver, güvenlik sistemine para ver, ver oğlu ver.
En güzeli site içerisinde yeni müstakil ev veya teraslı ev xd

Bir köşeye ağaç diker bakarım; bir köşeye domates, biber ekerim. Tam ortaya havuz koyarım, dinlenmek için girerim. Öteki köşeye minyatür kale koyup stres atarım biraz. Diğer köşede de arabam ve giriş olur. Bunların tam arkasında evim, güneş enerjisi ile dönen bir ev. Terası olan iki katlı bir ev yeterli. Fazlasında gözüm yok. Arabam Mazda olsun, evde parti için kızlar gelsin cumartesi günleri.

Bir keresinde Cizre’de müstakil evi olan bi arkadaşın evine gittik. Arka kapıdan gireceğiz gel dedi. Arka kapı şirinler evinin kapısı gibi, gülmekten kapıdan geçemedim kolumu falan zor soktular. Acil durum kapısı imiş, fare zor kaçar oradan.

2 3 tane var öyle evim bahçeli ev rezidansdan daha iyi bea havuzuda olcak oh mis.
öyle 30 katlı rezidans ın balkonunda havuz olsa ne olacak villanın yerini tutarmı hiç abbaaw

Önü Deniz gören ev tercih ederim.

Vizyonsuzluk. Bahçeli, müstakil ev kısa, orta, uzun vade hedefi olabilir ama bir insanın hayali olmamalı. Adı üstünde, hayal.

saçma bir hayal çünkü ben önü ve arkası bahçeli istiyorum.

ev bahçeli olmalı

bütçene göre her türlü bahçeli ev bulursun.

DE274166-7D0D-4697-896A-CD0BC3310824.jpeg6C94FFBB-3521-4166-A2F0-1DBBE243C8DA.jpegAE4E0A20-F996-4BFE-AC0D-1318F29DEFD4.jpeg505467FA-2059-415C-8B07-7AF16B7241BC.jpeg041F46C8-A8E8-44FE-A05F-5C389B5344D2.jpegÇıkacağım ev 800 fr 1,5 oda hepsi içinde full eşyalı Basel merkeze 500 metre bu evi Türkiye’de kiralamak hayal bile edilmez 4-5 bin fr maaş gerisini siz düşünün

Ben baska turlusunu bilmem de sevmem de, tek sikinti arka bahceden cat kapi gelen insanlar. Ula ozel hayat diye birsey var kardesim efendi gibi zile bas bekle arka kapidan gelmek nedir....

Yazlıklarda bunu deneyimliyoruz. Ama şehir merkezinde böyle bir tarz bilmiyorum ben. Bakımı zor, tek başıma yaşadığım için sürekli oturacağım evin böyle olmasını ister miyim, tek başıma nasıl uğraşırım bilmiyorum. O yüzden hayallerimin içerisinde şimdilik değil, çoluklu çocuklu olsam cokzel.

Ben severim bahçeli ya da balkonlu evleri. (:

Geri