Onlyfans'a Erişim Engeli Getirildi !

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
süleyman demirel sağ olsaydı şimdi ; "onylfans'ı kapatalım da millet bizi mi s......n" derdi.

Arkadaşlar bunun sonu yok. Para verilerek abone olunan bir websitesinin kapatılması da neyin nesi nerden tutsan elinde kalıyor.

Glu Hocam'ın yazdıklarına katılıyorum. Bu sistemi tasvip etmeyebilirsiniz, topluma zarar verdiğini düşünebilirsiniz ama bunun çözüm yolu sansür değil.

Youtube'un, Twitter'ın sudan sebeplerle erişime kapatıldığı günleri ne çabuk unuttuk.

Güneş balçıkla sıvanmaz.

ekonomik sebeplerle derken bu işi geçim derdine bağlamak çok yanlış olur. memlekette yeni mezun gençler arasında işsizlik %30'larda, ailesinden güçlü bir destek görmedikçe gündelik yaşamını devam ettirmekten başka bir şansı olamayan milyonlar var, geleceğe dair umutsuzluk hakim, kendi düzenini kurmak hiç olmadığı kadar zor, bunların hepsi doğru. fakat onlyfans'te şov yapıp bedenini sergileyen insanların ana motivasyonu "geçim derdi" değil, böyle yorumlanırsa mesele ıskalanır. buradaki motivasyon lüks hayata düşkünlük ve kolay yoldan zengin olma hayalleri. zengin olmak da demeyelim, sıkıntısız bir hayat yaşayabilmek diyelim. bunun yanında getirdiği popülerliğin ve ilgi odağı olmanın insana verdiği hazzı da unutmamak lazım tabii.

bence problem insanlardaki "lüks" ve "para" düşkünlüğünün -bu işlerin de kolaylaşmasıyla birlikte- "eğitimli", "başarılı", "ahlaklı" olmak gibi erdemlere baskın gelmesi. ve bu baskın gelme durumunun her geçen gün daha da fazla insana sirayet etmesi. psikolojik olarak da anlaşılabilir bir şey; çünkü artık bu ülkede eğitimli veya erdemli olmak insana bir şey kazandırmıyor. ve fakirleşen toplumlarda kolay yoldan para kazanmanın katbekat arttığı da bilinen bir gerçek. ama dediğim gibi, bu para kazanma mevzusunu geçim derdi gibi düşünmemek lazım, iyi bir hayat yaşabilmeye olan isteğin yansıması.

türk gençliğinin bu tarz şeylere meyletmesi tabii ki üzücü, ama bu yasakların motivasyonu gençlere başka bir yol gösterip onları doğruya yönlendirmek olmadığı için, hatta yönetenlerin küçücük umurlarında olmadığı için, tek dertleri kendilerince "ahlaksızca" gördükleri şeyleri yasaklamak olduğu için, mevcut yasağı desteklememek gerektiğini düşünüyorum. hiçbir şeyin yasaklayarak çözülemediğini yüzyıllardır gözlemliyorken hele. yarın öbür gün twitter'da, instagram'da özel üyelik/özel içerik konsepti uygulanırsa oralar da mı yasaklanacak mesela? çözümü başka yerlerde aranmalı.

bahar candan vpn ile girip inadına soyunacağını söylemiş

Nerde bir bok var hopp cekiyor toplum icine.. nedir bu ya nedir. Lan nerden geldiniz soyunuzu sopunuzu nasil unutursunuz. Bataklik bukadarmi guzel geliyor midenize. Kapatilmasina uzulmedim.

Elbette ben de özgürlüklerden yanayım ama bu gavatlık başka bir şey. Gavat olma özgürlüğü de ne bileyim… Kendimle çelişeceğim. Harunabi haklı ama içime sinmiyor bir türlü

nevşin mengü'nün yayınına çıkmışlar. kısa kısa kesitler düştüğünden önüme izledim birkaçını. iranlı olması falan filan yine ırkçılık kartı oynanmış : / domuz bağı muhabbetini sorabildi merak ettim.

Yorumlarımda detaylıca ifade ettiğim üzere, bazı sitelere erişim engeli getirilmesini "sansür" olarak ele almıyorum. Sitenin hangi amaca hizmet ettiği belli olduktan sonra o siteye erişim engelinin karşılığı; onay vermemektir ki bu durum da kullanıcılar açısından 'sitenin olumsuz içerik ürettiğinin anlaşılması' anlamına gelir.

İşkence videoları yayımlayan sitelerin açık kaldığı zamanları da biliyoruz hatta çocuklar bile giriş yapabiliyordu.

şu malum tweeti hatırlarsınız. bu ve bunun gibi yayıncılardan benzer cümleleri çok rahat görebilirsiniz. bu yasağı koyanlar ne kadar samimiler, amaçları belli her şeyi yasaklamak, bunları görüyorsunuz onları görmüyorsunuz topuna girmeden (konuda buna ilişkin birçok yorum var) görmezden mi gelinseydi bu olay. sosyal medyada her geçen gün bu platformun yerli yayıncıları artarken, kendileri yetmiyor gibi bu platform övücüleri de artarken ben bu yasağa karşıyım demek de bilemiyorum. en fazla erişim engeli getirildi zaten, bundan ötesi de yok.

Geçim derdi denmiş ya.. hay sizin derdinizi.. aynen hepsi aç kalmamak için ağlaya aglaya girmiş bu işin içine. Canlarım benim, kıyamam.

şu malum tweeti hatırlarsınız. bu ve bunun gibi yayıncılardan benzer cümleleri çok rahat görebilirsiniz. bu yasağı koyanlar ne kadar samimiler, amaçları belli her şeyi yasaklamak, bunları görüyorsunuz onları görmüyorsunuz topuna girmeden (konuda buna ilişkin birçok yorum var) görmezden mi gelinseydi bu olay. sosyal medyada her geçen gün bu platformun yerli yayıncıları artarken, kendileri yetmiyor gibi bu platform övücüleri de artarken ben bu yasağa karşıyım demek de bilemiyorum. en fazla erişim engeli getirildi zaten, bundan ötesi de yok.

merve taşkın onlyfans içerikleri yüzünden dava görmüş bir kadın zaten.
ancak burada onlyfansı savunmak gerçekten akla yatkın bir eylem değil,üstelik kendi işinizin patronu olursunuz derken.
savaş açtıkları geleneklere , biz kadınlar satılık değiliz, mal değiliz söylemlerine ters düşüyorlar.

bugün istiklal caddesinde para dağıtanlar onlyfans yayıncıları çıkmış. kendi hallerinde takılıyorlardı değil mi bunlar : /

Geri