OnlyDream Kimdir?

Konu sahibi son olarak 4460 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ADIM CEMIL 17 YASINDAYIM Karsiyakaliyim
Izmirde dogdum izmirde buyudum
Ablam ve kucuk erkek kardesim var ben ortancayim .
5yasinda ben cok istedim diye krese 6 yasinda anaokula 7yasinda ise evimizin 60 metre uzagindaki Mustafa resit pasada basladim okula .
Siniftaki en zeki ogrenciydim :) 1.2.3. Siniflarda sinif birinciligini korudum :)
4.sinifta benden zeki bi kiz cikti ve ilk kez rakibim cikmisti :P
Karsiyakadaki bi ozel okulun 5. Siniflara ozel sinavi vardi bizom sinifi o sinava soktular ve ben %90 burs alinca beni ozel okula yazdirdilar . Bu arada o kiz %60 burs aldi ben onu gecmistim cok gicik olmustu bana :D
5.6.7.8 derken sbs lere girdik ve %50bursla liseyi kazanmistim gene ozelokulun.
Lisede ilkokuldan izime rastlanmadi ve okulun en kurnaz ogrencisi odulunu aldim.:D
saka degil herkezin onunde kurnazlik odulu verdiler
Odev yapmadan + almanin
Okulda olmadan yoklamaya burda gazilmalar
Ceza isleyince ole bi savunma yazardim ki hoca mudure veremez tamam sinifa gec derdi :)
Heryerde kendime guvenim tam ken kizlarla konusamazdim :(
kitlenirdim ne dedigimi bilmezdim ki hala oleyim :)
Bana gelen kizlari nasil teptim bi bilseniz :)

Bu huyum yuzunden daha biriyle cikmis degilim :(

cok iyi bateri calarim hatta okulun onunde herkez beni izlerken caldim utanmadim ama 1 kizla konusurken kitlenirim :)
Bu kadar yeterli gibi bu gunlere kadar geldik ayni seylere devam :)

Bu başarıyı üniversite içinde bekliyoruz kardeş ;d

Yani ben kizlara ciks ciks konusamiyorum arkadaslarim bir kuz tavliyolar gormeniz lazim kiz kendinden geciyo kuza yok sen yoksa balik burclumusun diyo kuz aa nerden bildin diyo (aslinda daha onceden arastirmis ) duygusal hareketlerinden diyo kiza suan yok neteorun halinden balik burclular duygusal davraniyo diyo zaten kiz o anda ucmus oluyo :)
ben ole konusamiyorum :) naber iyisrnden anca bole
4. Siniftaki kizdan olcagini sanmam cunku o zamanlar aklim sadece dersdeydi kiz nedir bilmezdim tam olarak :)

Tebrik eder başarılarının devamını dilerim :p

Vay ya ne güzel başarının devamını dilerim Maşallah diyeyim göz olursun :) Kızlarla çıkıpta şu kadar kızla çıktım diye havamı atacaksın boşver çıkma :) Ama kızlarla güzel konusuyorsun sanalda idare eder yani :D Taktik de verebilirm ama sevgili yapmak için değil :D

Tesekkur ederim ama basarilarin devami gelmicek gibi gozukuyo lise cok zor cunku :) Ben normel kizlarla konusabiliyorum da mesele sevdigim kizda. Mesela ben bi kizla konusuyorum guzel guzrel sonra o geliyo yanina kizin ondan sonra cumle kuramiyorum :)

sizi tanımak güzeldi başarılarınızın devamını dilerim..

:icon_yokcanim:

Hayat hikayen, hırsın çok güzelde
O kadar bilginin içerisinde "herkez" yerine "herkes" yazmasını öğrenememişsin canım ya ona üzüldüm:cici:

Yine de seni tanımak güzeldi OnlyDream

El aliskanligi olsa gerek hic dikkat etmedim :D
tesekkur eserim :)

Öncelikle Herkeze Merhaba :hi:
Yazın Çalıştığımdan dolayı pek aktif olamadım :)
Adım Cemil
Yaşım 17 ( 18 e az kaldı :) )
Ailemle pek geçinemem :)
Kendi isteğim üzere beni okul yurduna yazdırdılar okulun yurdunda kalıyorum :)
En azından Annemin tantalarından iyidir :D
Müziği Çok severim :)
Kaliteli müzik yapan herkesi dinlerim. Ahmet Kaya dinlerim, Rammstein dinlerim, Sezen Aksu dinlerim, Duman, Neşet Ertaş dinlerim. Müziğin evrensel olduğunu düşünüyorum.
Dİnlemeyi sevdiğim kadar müzik yapmaktanda çok hoşlanırım :)
Boş damacananın arkasıyla başlayan müzik aşkım darbuka ardından bateriyle son buldu :kop:İnanın derste bile bi elim kalemde bi elim masada ritim bulma peşinde :D
Sinan akçıla rakip olmayı düşünüyorum :D
Bu sene amacım Gitar çalmayı öğrenmek :D Hiç Darbuka çalan Şarkıcı gördnüzmü :zuha:
Neyse Çok Yadım Okuduğunuz için teşekkürler :)
Lütfen YOruma isminizide Yazarsınız sizide tanımış Olucam :D

Öncelikle Herkeze Merhaba :hi:
Yazın Çalıştığımdan dolayı pek aktif olamadım :)
Adım Cemil
Yaşım 17 ( 18 e az kaldı :) )
Ailemle pek geçinemem :)
Kendi isteğim üzere beni okul yurduna yazdırdılar okulun yurdunda kalıyorum :)
En azından Annemin tanta...larından iyidir :D
Müziği Çok severim :)
Kaliteli müzik yapan herkesi dinlerim. Ahmet Kaya dinlerim, Rammstein dinlerim, Sezen Aksu dinlerim, Duman, Neşet Ertaş dinlerim. Müziğin evrensel olduğunu düşünüyorum.
Dİnlemeyi sevdiğim kadar müzik yapmaktanda çok hoşlanırım :)
Boş damacananın arkasıyla başlayan müzik aşkım darbuka ardından bateriyle son buldu :kop:İnanın derste bile bi elim kalemde bi elim masada ritim bulma peşinde :D
Sinan akçıla rakip olmayı düşünüyorum :D
Bu sene amacım Gitar çalmayı öğrenmek :D Hiç Darbuka çalan Şarkıcı gördnüz :zuha:
Neyse Çok Ya.dım Okuduğunuz için teşekkürler :)
Lütfen YOruma isminizide Yazarsınız sizide tanımış Olucam :D

Bak Sıkıntıları Siyaha Boyadım :D .
Hoş Geldin Cemil . Umarım Kalıcı Olursun , İyi Forumlar :)

Aslında Kendinle Çelişiyorsun . Bir Cümlende Herkes Demişsin , Diğerinde de Herkez .
Yurt Umarım Senin İçin Hayırlı Olur , Sapıtmamaya Dikkat Et . Derslerini Aksatma Kuzum :) .

Merhaba Cemil, henüz çok küçüksün bu yaşlarda ne yazıkki çocuklar aileye asi davranıyor. Bizim zamanımızda öyle değildi. Sokakta oyun oynardık senin yaşındayken, en geç 5 dedinmide evde olunurdu :o Aileye bağlılık bu yaşlarda seni kötü çevrelerden ve alışkanlıklardan korur. Şimdi farketmezsin :o Umarım çok geç olmadan ailenin anne ve babanın kıymetini anlarsın. Zamanı geldiğinde o dırdır dediğin şeyi çok ararsın. Allah aratmasın da :) Hiç kimse hiç birşey bir ailenin yerini tutmaz. Baba çınardır anne gölgesi. Ablan sayılırım oldukça büyüğüm senden benden küçük bi nasihat :cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri