Onların doları varsa bizim de Allah’ımız var

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yani tamam ama böyle de ne bilim yorumlayamadım şuan kafamda saçma sapan şeyler canlandı dolar ile bağdaştırmak ne derece doğru işte siyasette dini çok kullanıyorlar ince çizgimiz insanları burdan yumuşatma ya da can alıcı yerden vurma falan filan.

Zamaninda 8.40 dan dolar almistim baya zarar etmiştim bir gecede tüm zarari kapatip birde 20bin kar ettim iyimi .s

al sat yaparak azaltmistim gerci zarari 13bin zarar kalmisti onuda 6.80 den aldigim dolarlar sayesinde kapatip kar bile ettim şükür

Tamam da alış verişe dolar, euro, tl ile çıkılıyor. Magaza'ya vs gidipte benim Allah'ım var şu montu bana verin mi diyeceğiz

benim ikisi de yok... sürün beni derhal ülkeden, hemen... amin...

Aldım/sattım, sattım/aldım ben ama dolar değil, lâkin yine de dolar bazlı. Ben kârıma bakarım, kimin ne söylediği ile ilgilenmem. İki günlük 10 bin temiz kazancım var; şöyle yaslandım arkama...

Dolar an itibariyle 8.93 ile tarihi rekorunu kırdı.
Salavat zinciri başlatmanın tam zamanı. Lütfen katılalım arkdşlr.

7AA71860-1060-46A2-B577-9330D4A78F69.jpeg

Dolar an itibariyle 8.93 ile tarihi rekorunu kırdı.
Salavat zinciri başlatmanın tam zamanı. Lütfen katılalım arkdşlr.

Ekli dosyayı görüntüle 44885
Abi bunlar neden herseyde zincir kullaniyorlar ghostrider gibi..
Saadet zinciri, salavad zinciri, kar lastigi zinciri.
Bazen diyorum ki bunlari yapan troll hesaplar var. Ama bunlarin gercek olma ihtimalini kanitlayan insanlarda bizzat gordum.
Adamlar allahi alet ediyor olaya.
Dolar vs allah
Ya da dis mihraklar vs allah
Adamlar allah ile vs yaptiriyor karsit olduklari herkesi ajsjdhdhd
Dusunsene allahsin ve dinci siyasetciler seni kullaniyor. Ben olsam bu kadar sessiz kalipta mahseri bekleme erdemliligini gosteremezdim...
Sinavsa sinav ama bu kadarida bardagi tasiran son damla derdim. Ne bilim...

Hım desene piyasada dolarla malzeme alan pohu yedi. ((

Clickbait.
Bu duruma gelene kadar sürec nasil islemis ona bir bakmak lazim.

Burası dünya yikilmayan devlet yok olan milletler var yeni güç çin .amerika gerilemeye başladı . Amerikayi yikarsa zenciler yikar

Amerikayi niye zenciler yakio Pomak abi?

Amerika yıkılmaz Pomak bey. Çok kutuplu yeni bir Dünya'ya geçiş yapıyoruz ve eski düzen direniyor.
Her gelen yenilik, önce kendisenden önce olan düzeni yıkar.

3 kutuplu bir dünyaya gidiyoruz .turkiyeyi çine verdiler erdoğan yada ondan sonra kim gelirse çinin eyalet valisi olucak

Geri