Önerim var.

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Kaleci dahil tüm takımı değiştirdik olmadı.
Sponsoru ve stad adını değiştirdik olmadı.
Formayı değiştirdik olmadı.
Teknik direktörü değiştirdik olmadı.
Başkanı değiştirdik olmadı...

Değişmeyen tek bişi kaldı.

TARAFTAR.

Fenerbahçe taraftarını değiştirmeyi öneriyorum. Misal Arsenal taraftarı bu sene feneri desteklesin.

climax'in yazar rankının alınmasını öneriyorum :D

Son düzenleme:
Kismet baba be.. Olsun afk seni mi kiracagiz.

Zamanlama hatası yaptılar ve böyle olacağı belliydi ancak şu an tek yapabilecekleri bu sezonun boşa geçeceğini kabullenip takımı güçlendirmeye çalışmak ve çok sağlam bir teknik isim ile anlaşmak ki o da ancak Zidane olabilir. Kendisi bu işin profesyoneli olarak sezon bitmeden gelmez çünkü takımı kendi kurmak istiyor.

Sayın @climax keşke Liverpool, city, bayern gibi başka takımların taraftarını deseydin. Arsenal taraftarı da Fenerbahçe taraftarı gibi yıllardır şampiyonluk yüzü görmemiş. İkisinin de makus tarihi aynı. Bir lefty ne kadar şampiyonluğu özlemişse Arsenal taraftarı Britany de özlemiştir

Kaderi değişemezsin kral, Mayıslar hep bizimdir.
Avrupadan Mayıs ayını mı çıkardılar kral… kgkfjfj

Kaleci dahil tüm takımı değiştirdik olmadı.
Sponsoru ve stad adını değiştirdik olmadı.
Formayı değiştirdik olmadı.
Teknik direktörü değiştirdik olmadı.
Başkanı değiştirdik olmadı...

Değişmeyen tek bişi kaldı.

TARAFTAR.

Fenerbahçe taraftarını değiştirmeyi öneriyorum. Misal Arsenal taraftarı bu sene feneri desteklesin.
Hocam bari Barcelona taraftarı getirelim. Arsenal de bizden parlak bir camia değil hdjfhdj

Bir de ederson sorunu var hocam… adam “Son 8 yıldır maçlara aynı boxer ile çıkıyorum.” dedi…… bununda değişmesi lazım fenerin işi zor valla Allah yardımcınız olskjkş……
hahah ya annaaaaaaaaaaaaaaaa:D

Güzel gülüyon da sizin durumunuzda hiç iç acıcı değil yoSun hnm....

Hocam Beşiktaş için de öneri konusu acalım bu takımın tek iyi yanı 8 yıldır aynı boxerı giyen futbolcusu yok daha kolay toparlanır....
Ben bu aralar çok düşünmüyorum Anna Hanım her şey ortada umarım kısa zamanda toparlanırız :D
30 Eylül'de sizin için de iç acıcı olmayabilir:D

Biz kaybetmeye alışkın olduğumuz için kimsenin boxerı ya da o boxerı ne kadar giydiği umurumuzda değil…

Geri