öneriii

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
arkadaşlar cildim çatır çutur kuruyor çook acil yağ olur krem olur bildiğiniz zararsız/az zararlı bi ürün var mıdır? soğuklar mafetti beni

bildiğim bir tek bu var :D

images

Lorealin mucizevi yağı var bana iyi geliyordu

Bepanthol Cilt Bakım Kremi kullan canın, cildini nemlendirir korur,
bana çok iyi geliyor...

Kuzu bildigim kadarıyla yağlar kreme göre daha fazla nemlendirici özelliğine sahip, içeriğinde 8 farkli yag oldugu ve kendilerine gore yuksek bir oranda dogal olduklarini soyluyorlar. Ayni zamanda nemlendirmenin yanında cildi onardigi da soyleniyor.

Saglam nem diyince aklima kullanmadim ama nem bombası geldi garnierin. yorumlara bakip memnuniyet durumuna gore almayı dusunebilirsin. Bomba diyorsa nemlendiriyordur cidden herhalde ;d

Bepanthol Cilt Bakım Kremi kullan canın, cildini nemlendirir korur,
bana çok iyi geliyor...
eczanelerde bulabilirim değil mi, onu unutmuşum benn
Kuzu bildigim kadarıyla yağlar kreme göre daha fazla nemlendirici özelliğine sahip, içeriğinde 8 farkli yag oldugu ve kendilerine gore yuksek bir oranda dogal olduklarini soyluyorlar. Ayni zamanda nemlendirmenin yanında cildi onardigi da soyleniyor.
teşekkür ederim bebeğim, alcam onu da
Saglam nem diyince aklima kullanmadim ama nem bombası geldi garnierin. yorumlara bakip memnuniyet durumuna gore almayı dusunebilirsin. Bomba diyorsa nemlendiriyordur cidden herhalde ;d
dhfjk maske değil mi o ya

Evet cnm rahatlıkla bulursun,

benim kurtarıcı kremim :cici:

Annem dizlerine sürüyor ozonu romatizmasi için sanırım :gamer:
faydalidir muhakkak

Kuyruk yağı çok faydalı

Geri