ne
Elmas Üye
Abartmayalım : DBir yönetici olarak bende mi görsem![]()
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abartmayalım : DBir yönetici olarak bende mi görsem![]()
Çirkin olmasam onuda düşünmedim değil : D@Serçe` 2015'te fotolarımı bir kız forumun erkeklerine kızlarına atmıştı adıma da fake demişti. Halbuki güya saklıyordum kendimiyıllar sonra ben de foruma gelince aynı senin gibi @angie 'ye yazdım görüntülü konuşalım dedim
İspatın tek çaresi görüntüdür. Ben forumdan biriyle konuştum görüntülü bu yüzden de. Sen de konuş kurtul
![]()
Senin nazarın değerben test etmeden inanmam.
Ayh ben naaaptım yaaaa@Serçe demekki skype'den kimseye göstermediniz kendinizi Serçe hanım*
olsun takılmayın keyfinize bakın.
Multiler de insan hor görmelerine gönlüm el vermiyor artık ne yaptınız ki siz bu insanlara üstünüze geldikçe geliyorlar olacak İş değil gerçekten.![]()
Ben de çirkinim ama bu beni ilgilendirir. Yani bizim görüntümüz kimseyi ilgilendirmez ki.Çirkin olmasam onuda düşünmedim değil : D
Tamam şuradan bir kurban seçip açayım bariBen de çirkinim ama bu beni ilgilendirir. Yani bizim görüntümüz kimseyi ilgilendirmez ki.Çirkinsen eğer "foruma niye girdin lan çirkinsin sen" mi diyecekler
Boşversene yaa. Ben yıllar önce de kamera açardım ama bir olay yüzünden açamadım sonra da inat ettim açmadım
![]()
![]()
Bana aç dicem ama ben ne hümayı tanırım ne geni. Ne anlamı kalıyor kiTamam şuradan bir kurban seçip açayım bari![]()
Yavrum sana ne açıcam sana da fake dediler sanki bi ara SjsjsjsBana aç dicem ama ben ne hümayı tanırım ne geni. Ne anlamı kalıyor kigeni görenlerden birine aç
![]()
Asıl sana efendim sen seslendin :defendim