Öneri,İstek ve Şikayet Bölümünde Kabul Görmeyen Başlık ..

Konu sahibi son olarak 57 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genelde yönetimle ilgili şikayet konusunda rastlanır bu duruma .. Her nedense yönetime ilettiğin şikayetvari başlık denetimden geçmez .. Ya verecek cevapları yoktur zor durumda kalmak istemezler, ya da sizi adam yerine koymamaktadırlar ..

Hiç denk gelmediğim bir durum.
Belki de hiç şikayetim olmadığından olsa gerek.

Öncelikle ben siteye yeni geldim gene olurunu siz bilirsiniz ancak ben bu forumda böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum şayet yönetici arkadaşlarımız oldukça ilgili ve ben yöneticiyim edalarında kibir takınan kişiler değiller konulara gelince konular yoğunluğa göre geç onaylanabilir buda normaldir mesela bu bölümdeki konuları karıştırınca;

http://www.forumbahane.net/oneri-ve-istek-ve-sikayet/456793-a.html

Şöyle bir konuya rast geldim dönemin üyesi yönetimi şikayet etmiş ve onaylamışlar herhangi bir sert tavır vs. olmadan arakdaşlar gerekli cevapları yöneltmişler ben şimdiye kadar da üyelerin istekleri ve şikayetlerine cevap vermeyen yönetici arkadaşlara şu 2 gün süre içerisinde rastlamadım :)

Üst düzey yönetim konuları onaylıyor sabahtan beri bilgisayara yeni girdim. gördüğümde hemen onayladım. ayrıca rica ediyorum bu tür konular açmayın bahane sözlüğe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri